Indbydende sommerhus med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitrosevej 5, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KK1323
8 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund i Søndervig venter jer dette indbydende sommerhus. I sommerhuset på Klitrosevej 5 i Søndervig kan I holde en ferie for op til 8 personer og 1 hund. Her kan I se frem til masser af afslapning, da her både er spa og sauna. Derudover har sommerhuset et dejligt udeområde, hvor der både er noget for store og små. Der er desuden ladestik til elbil ved sommerhuset, så I kan lade elbilen op.

Nyd afslappende stunder i spa og sauna

Når I holder jeres ferie i sommerhuset på Klitrosevej 5 i Søndervig, vil der helt sikkert være masser af afslapning på programmet. På det ene af sommerhusets badeværelser kan I nemlig nyde afslappende stunder i spaen og saunaen, så I kan komme helt ned i gear.

I det indbydende sommerhus er der også mulighed for at tilbringe hyggelige feriestunder med hele ferieflokken. Alrummet forener nemlig køkken, stue og spiseplads og giver dermed mulighed for, at I kan være sammen om at lave forskellige ting. Samtidig kan I også nyde hinandens selskab i alrummet, selvom I har gang i forskellige ting.

Alrummet har en brændeovn, der med sin knitren fuldender den hyggelige stemning, og derudover spreder den også dejlig varme i rummet. Desuden er der gulvvarme i hele sommerhuset samt en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima.

4 gode soveværelser venter jer i sommerhuset, som I kan søge mod om aftenen, når I skal samle ny energi til morgendagen. På hvert af soveværelserne er der en dobbeltseng, I kan få jeres skønhedssøvn i. Med hele 2 badeværelser slipper I desuden for at starte feriedagene med at stå i kø.

Skøn naturgrund med noget for store og små

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund i Søndervig, og her kan både store og små nyde feriedagene udendørs. Her har I blandt andet en terrasse, der løber omkring sommerhuset, hvor I har havemøbler, liggestole og en grill til rådighed.

På den 2.381 kvadratmeter store grund er der derudover forskellige hyggelige kroge, som børnene helt sikkert vil elske at udforske. Der er desuden en bålplads, som I kan samles omkring efter aftensmaden og riste skumfiduser.

Tag på tur til Vesterhavet

Fra sommerhuset på Klitrosevej 5 i Søndervig er der 1,9 kilometer til Vesterhavet, som I helt sikkert bør tage en tur til i løbet af jeres ferie. Her kan I slappe af på stranden, bygge sandslotte, bade i havet og mange andre ting.

Det siger vores gæster om sommerhuset KK1323

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, für 2 Familien perfekt aufgeteiltes Ferienhaus. Alle Räume groß genug, ausreichend Ablagemöglichkeiten, sehr liebevoll eingerichtet. Das Haus ist insgesamt sehr gepflegt und in einem richtig guten Zustand! Die Küche ist mit allem ausgestattet was man braucht! Das große Außengelände ist ideal für Kinder (Spielgeräte) und Hunde (Wald). Insgesamt 10 von 10 Sternen von uns, wir kommen sehr gerne wieder und können es bedingungslos weiter empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus auf einem wunderschönen naturbelassenen Grundstück. Alles vorhanden was man für entspannte Ferientage benötigt. Energiesparendes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Vom ersten Augenblick an haben wir uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt. Ein liebevoll eingerichtetes Haus in der für uns perfekten Umgebung. Sogar Sofa und die Matratzen sind hochwertig und nicht wie leider öfters in anderen Häusern abgewohnt. Hier fehlt nichts. Tolle Küche, wunderschöne Bäder mit Whirlpool und Sauna, Platz für alle Sachen. Und als Bonbon kann man auch die Terrasse verschließen, so dass Hund oder Kind nicht raus laufen können. Danke, wir werden definitiv dieses Haus wieder buchen ☺️

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.381
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...