Sommerhus med sauna og spa i gåafstand til Blåvands by og strand

4
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60295
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et stort sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet – og vil I gerne bo tæt på alting? Så er dette fine sommerhus på en læfyldt plænegrund i Blåvand et godt valg til jer. Ferieboligen byder på plads til 10 personer og er blandt andet indrettet med sauna, spa, brændeovn og 2 køkkener. I dette feriehus er op til 2 hunde desuden velkomne.

Fantastisk beliggenhed fem minutters gang fra Blåvands strand og centrum

Med adresse på Hans Thuesensvej 30 får I en fænomenal beliggenhed til en sommerhusferie tæt på både hav og by. Her befinder alt sig inden for en radius af 500 meter: Både den populære badestrand og Blåvands centrum. Der er altså ikke langt fra tanke til handling, når I får lyst til et dyp i havet eller et kig ind i Blåvands spændende forretninger og specialbutikker.

Sommerhuset har flere terrasser og er beliggende på en mere end 2.000 kvadratmeter stor plænegrund, der er omkranset af træer og buskads. Der er derfor altid en læfyldt krog at finde, når vejret inviterer til afslapning på terrassen. De yngste feriegæster kan glæde sig over, at grunden også gemmer på et gyngestativ.

Renoveret sommerhus til 10 personer med brændeovn, spa og sauna

Det rummelige sommerhus har i 2021 gennemgået en renovering, og de indbydende omgivelser vil hurtigt få enhver feriegæst til at føle sig hjemme. I får hele 187 kvadratmeter feriehus at brede jer ud på, og sommerhuset er sågar indrettet med 2 køkkener.

En sommerhusferie i det vestjyske er altid et godt valg, hvis man trænger til at komme helt ned i gear, og i dette feriehus kan I skrue velværen et ekstra niveau op; feriehuset er nemlig udstyret med både brændeovn, spa og sauna.

Sommerhuset rummer flere af hverdagens hjælpere – både opvaskemaskine og vaskemaskine –, så I ikke skal bekymre jer om oprydning og huslige pligter. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at I kan være online på ferien, og en energivenlig varmepumpe holder forbrugsregningen nede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60295

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung gut nutzbar für 9 Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Lage, gute Raumaufteilung, gemütlich eingerichtet, schöner Garten

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat
zwei abgegrenzte Wohnbereiche, die besonders für Familien geeignet sind. Diese sind sehr gut schallisoliert, so dass auch schlafende Kleinkinder nicht gestört werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:187 / 2.116
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...