Moderne sommerhus i Grærup med spa og blik på søen

4
icon
icon
icon
icon

Lyngheden 1, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52075
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngheden 1 i Grærup finder I dette moderne sommerhus fra 2019 med spa og aktivitetrum, der rummer plads til 8 personer. Ud over plads til familie og venner i sommerhuset, er hundene også velkomne. Sommerhuset har en naturskøn beliggenhed med udsigt over vand og Grærups flotte klitlandskab.

Firestjernet sommerhus med spa, aktivitetsområde og plads til feriehygge

I sommerhuset finder I masser af plads med mulighed for at slappe af og komme væk fra hverdagens stress og jag. Sommerhuset rummer fire soveværelser, to badeværelser med gulvvarme, køkkenalrum og stue fordelt på 150 kvadratmeter.

Sommerhuset er ideelt for jer, der ønsker tilbringe en masse tid sammen under ferien. Fra husets køkkenalrum er der åbent ind til stuen, der giver jer rig mulighed for samvær og mange hyggelige stunder sammen. Fra alrum og stue kan I nyde den skønne udsigt til søen og klitlandskabet.

Ønsker I action på ferien, kan I udfordre hinanden i et spil airhockey eller bordfodbold i sommerhusets aktivitetsområde, hvor I vil kunne få mange timer til at gå sammen. Har man i stedet brug for en gang afslapning, er en tur i spabad tiltrækkende, hvilket er muligt i det ene af sommerhusets to badeværelser.  

Stor terrasse med udsigt til vandet

Til sommerhuset hører en stor terrasse. Fra terrassen har I også en fantastisk udsigt til søen og Grærups klitlandskab.

Feriehusets terrasse er delvis overdækket. Det giver jer mulighed for at nyde en masse tid udendørs, uanset hvordan vejret arter sig under jeres ferie. Til terrassen hører også havemøbler, liggestole og grill, hvormed I kan få mest muligt ud af feriens solskinsdage og nyde dem i fulde drag.   

Når dagen går på hæld, og solen så småt er ved at gå ned, kan I tænde op i ildstedet foran terrassen. Her vil I kunne nyde hinandens selskab og varmen fra bålet, mens I rister skumfiduser og snobrød.

Rolige og naturskønne omgivelser tæt på Vesterhavet

Sommerhuset er beliggende i Grærup, der er kendetegnet ved sin skønne og rolige natur. Mindre end 1 kilometer fra sommerhuset finder I det smukke Vesterhav, der helt klart er et besøg værd hele året rundt.  

Ikke langt fra Grærup finder I den charmerende ferieby, Vejers Strand. Her er der både indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52075

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit einem tollen Blick auf den See. Da gibt es nichts zu meckern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus. Hochwertig eingerichtet und schön warm beheizt. Niedriger Stromverbrauch! Wir haben uns zum wiederholten Mal sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus mit sehr hochwertiger Ausstattung. Die Lage und die Aussicht sind traumhaft und die Ruhe und Abgeschiedenheit sind zum Erholen perfekt. Auch wenn es keinen Supermarkt gibt, so sind Oksböl und Vejers schnell erreichbar. Super Fahrradwege und eine unglaubliche Natur.
Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 3.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...