Skønt strandnært feriehus med sauna og panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 17, Houvig

- Sommerhusnr.: J6420
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du godt kan lide at have overblik, så kommer du til at føle dig rigtig godt tilpas i dette skønne feriehus på Klitdalen 17 i Houvig, der blev renoveret i 2023. Feriehuset ligger nemlig højt i klitlandskabet, 8 m over terræn, så du kan nyde udsigten over det smukke landskab. Her kan du dele en dejlig ferieoplevelse med op til 6 personer.

Hyggelig indretning med mange highlights

Det hyggelige feriehus byder ikke kun på en skøn beliggenhed i klitterne, for også husets indre byder på skønne highlights. Stuens store sydvendte vinduer giver et dejligt lysindfald i huset hele dagen. Stue, spisestue og køkken står i åben forbindelse med hinanden, så der bliver ekstra meget fælles tid og nærvær i ferien. Der er også en energivenlig luft til luft varmepumpe som sørger for et behageligt indeklima. 

Den hyggelige indretning i huset indbyder til afslapning med god bog i lænestolen eller flydersofaen. Alt i alt er der 3 soveværelser – alle udstyret med kvalitetssenge, som bidrager til en god nats søvn og fornyet energi på ferien. Køkkenet er stort nok til flere feriekokke, når de vil tilberede deres yndlingsretter eller måske prøve kræfter med en ny fiskeret med frisk fisk fra Hvide Sande.

For at gøre jeres ferieoplevelse så ukompliceret og bekvem som mulig er feriehuset udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine. Husets sauna sætter prikken over i’et, når I kommer hjem fra en frisk gåtur langs stranden og har brug for at blive varmet igennem og komme helt ned i gear.

Skøn terrasse med panoramaudsigt over klitlandskabet

Fra øst mod vest forløber den store træterrasse rundt om huset. Både huset og klitten giver læ for vestenvinden, så I stadig kan nyde udelivet og solskinnet, selvom der skulle være lidt vind. Grillen står selvfølgelig også til fri afbenyttelse, så I kan tilbede aftensmaden udenfor i den friske havluft.

Kun få minutter i bilen bringer jer til den populære og levende badeby, Søndervig, der er det perfekte sted til både indkøb, shopping, restaurantbesøg og oplevelser.

Har I lyst til strand og hav? Perfekt, for kun en kort gåtur adskiller jer og feriehuset fra den brede sandstrand ved Vesterhavet. Her kan hele familien tilbringe en vellykket stranddag.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6420

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Allerdings fanden wir es als vierköpfige Familie ein wenig eng. Leider sind auch die Decken sehr niedrig.
Die Küche ist zwar klein, aber ist sehr gut ausgestattet.
Die Schlafzimmer sind ebenfalls sehr klein (wenig Stauraum oder Schränke, um die Kleidung unterzubringen), dafür sind die Betten sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage auf einer Düne. Der Weg zum Strand ist nur kurz und gut ausgeschildert. Das Haus selber ist sauber und sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes gepflegtes, hübsches Ferienhaus, ruhig gelegen, tolle Nähe zum Strand. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.558
Renoveret / Byggeår:2023 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...