Familievenligt aktivitetshus i Nr. Lyngvig med wellnessfaktor

4
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 12, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5260
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende og velholdt sommerhus på en smuk kuperet naturgrund venter på jer på Gammeleng 12 i Nr. Lyngvig. Sommerhuset blev bygget i 1996, men er renoveret i 2011 og fremstår derfor både lyst og åbent. Her er I velkommen 8 personer og 2 kæledyr. Her er der masser af mulighed for sjov og underholdning i sommerhusets aktivitetsrum med f.eks. billardbord og Wii.

Hyggeligt med aktivitetsrum til hele familien

Det skønne vedligeholdt sommerhus tilbyder underholdning til dig og hele din familie. Det store aktivitetsrum ligger op til mange sjove timer, hvor både store og små kan hygge sig med et spil billard, dart eller Wii.

Derudover er der et lyst og rummeligt køkkenalrum, hvor I har den fine udsigt til fjorden. Her er der komfortable møbler og et veludstyret køkken til at medvirke til en vellykket ferie. Brændeovnen og den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur.

Derudover er der både et badeværelse og et gæstetoilet, så I undgår kø om morgenen. På badeværelset er der desuden både sauna og spabad, som medvirker til en ekstra afslappende ferie. Dernæst er der 4 soveværelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge samt 1 køjeseng, som sikrer jer en god nats søvn, så I er friske til feriens oplevelser.

Familievenligt udeareal med sandkasse og lukket terrasse

På den rummelige lukkede terrasse har I mulighed for at nyde en masse timer med sjov og leg uden bekymring for at børn og kæledyr bliver væk, da hele terrassen er indhegnet. Terrassen er omringet af den skønne karakteristiske natur, som hedeområdet på Vestkysten tilbyder.

I har derfor det skønne naturområde, som I kan nyde, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngestativet, og I slapper af på liggestolene. Her kan I også tilberede et lækkert måltid til en grillaften og nyde dette udenfor på terrasse i det skønne sommer- eller forårsvejr.

Sommerhus tæt på Lyngvig Fyr

Når I vælger sommerhuset på Gammeleng 12, bor I tæt på den hyggelige havneby Hvide Sande og feriebyen Søndervig. Så her har I begge byerne inde for kort rækkevidde med lækre restauranter, spændende butikker og selvfølgelig stranden ved Vesterhavet.

Derudover bor I tæt på fyrtårnet i Lyngvig, som ofte er en populær attraktion at besøge i området. Her kan I gå en tur op i fyrtårnet og nyde den fantastiske udsigt udover vestkysten. Til slut kan I medbringe jeres egen madpakke og have en lille picnic, mens børnene leger på den tilhørende legeplads.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5260

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, das alle Generationen glücklich macht. Für Liebhaber von Sonnenaufgängen – mit Blick über den Fjord einfach traumhaft!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gut ausgestattetes, winddichtes Haus für Familien mit größeren Kindern, da der Billiardraum natürlich ein Highlight ist und von uns viel genutzt wurde. Von der Straße hört man nichts, wenn die Fenster zu sind. Das WLAN könnte etwas besser sein. Der Garten mit eigenem Fußballfeld war super. Die Terasse ist eingezäunt, so dass Hunde und kleine Kinder nicht zur Straße gelangen. Uns hat es sehr gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in sehr schöner Lage und wundervollen Ausblick.
Alles da was man braucht, auch für kältere Tage.
Hier und da könnten kleine Erneuerungen stattfinden aber da kann man drüber weg sehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...