Poolsommerhus til 14 personer med fodboldbane og beachvolley

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 104, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1004
14 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 20
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte sommerhus til en aktiv ferie med den store familie eller venneflok? Så er I havnet det helt rigtige sted! Dette stråtækte sommerhus i Vedersø Klit har plads til hele 14 personer og byder både på swimmingpool, spabad og sauna – alt sammen beliggende på en kæmpe plænegrund med både fodboldbane og beachvolley! Hundene er også velkomne.

Stort, stråtækt sommerhus med 3 badeværelser og bryggers

Velkommen på Bækbyvej 104 – en ferieadresse, hvor rammerne i den grad er sat for en storslået ferie med de nærmeste. Den stråtækte klassiker råder over 212 kvadratmeter og er indrettet i en enkel og hyggelig stil, der straks vil få jer til at føle jer hjemme.

Sommerhuset har i 2018 gennemgået en renovering, og der er gjort velovervejede, praktiske valg i indretningen. Med 3 badeværelser undgår I de lange køer til badet om morgenen, og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I hurtigt kan få vasket ferieklæderne.

Aktiv ferie med swimmingpool – afslapning med sauna og spabad

Der er lagt op til en aktiv ferie i Vedersø Klit. Feriehuset har nemlig sin egen poolafdeling med en 20 kvadratmeter stor swimmingpool. I poolafdelingen er der desuden et lækkert spabad, og på det ene badeværelse er der indgang til sommerhusets sauna – så der er altså også tænkt på de gæster, der drømmer om afslapning og selvforkælelse på ferien.

Ugeneret, afskærmet terrasse og kæmpe plænegrund med fodbold og beachvolley

Det stråtækte poolsommerhus ligger på en kæmpemæssig og velholdt plænegrund på mere end 5.000 kvadratmeter. Her finder I en god, afskærmet terrasse, hvor I på ugeneret vis kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser.

På de solrige dage kan I slænge jer i liggestolene eller få en kold drink rundt om havebordet, og om aftenen er det oplagt at tænde op i grillen.

Grunden byder også på både fodboldbane og beachvolley, hvor de aktive feriegæster kan slå sig løs – og der er samtidig tænkt på de yngste i flokken, da der både er gyngestativ og sandkasse.

Bo roligt i Vedersø Klit – med kort vej til strand, indkøb og by

Med ferieadresse på Bækbyvej kommer I til at bo på en rolig plet i Vedersø Klits naturskønne ferieområde. Vesterhavet såvel som den nærmeste indkøbsmulighed ligger godt 2000 meter væk, og med diverse små byer omkring jer, som Søndervig og Thorsminde, er der altid et nyt sted at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1004

D.
sagde , Farsø

Udmærket feriehus mht. indretning, og gode udendørs faceliteter til boldspil og leg

D.
sagde , Danmark

Flot og velbelliggende hus med dejlig have og ikke så langt til stranden.

D.
sagde , Roskilde

Dejligt hus i skønne omgivelser. Godt udstyret på alle områder. Vi brugte haven meget, med de muligheder for spil der er. Dejlig gård med plads til os alle, til sol brætspil og grill om aften.
Pool og spa blev flittig brugt, af alle i alle aldre.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.035
Renoveret / Byggeår:2018 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...