Charmerende Klitgård til 12 pers., med panoramaudsigt og tæt på hav

4
icon
icon
icon
icon

Husby Klitvej 8, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6764

Denne enestående og charmerende gamle Klitgård er oprindeligt fra 1877, men nænsomt gennemrenoveret i 2016, med stor respekt for husets historie. Her på Husby Klitvej 8 er plads til 12 personer – måske 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen, og evt. de firbenede venner.  

Digegaarden, som er navnet på denne velbevarede Klitgård, ligger i Vedersø Klit på Husby Klitvej 8, med det flotteste ”wiew” ud over engene ved Vest Stadil Fjord og dejligt i læ for vestvinden.

Flot i lys skandinavisk stil med spa og sauna

Der er en hel speciel charme ved dette feriehus, hvor det flotte, lyse køkken-alrum med alle vigtigtige hvidevarer er et af husets store opholdsrum med plads til alle. De 2 mindre, meget hyggelige stuer med en brændeovn i åbningen lægger op til hyggeligt samvær.

Huset er indrettet med 5 soverum og en ekstra hems med dobbeltseng. Det har 2 badeværelser. Det ene er med et ”rigtigt” badekar, – og det andet er et større badeværelse, med spa og sauna, som indbyder til afslappende wellness efter en lang dag i den vestjyske natur.

Aktivitetsrum med billard – og TV-stue med storslået udsigt

Den store TV-stue har en storslået udsigt over Vest Stadil Fjord, hvor man kan følge med i naturens gang – og ofte se dyrene helt tæt på.

Et stort aktivitetsrum med billard, TV og hyggehjørne sørger for underholdningen for alle – børn som voksne – også på regnvejrsdage. I aktivitetsrummet er der delvis åbent helt op i kip, hvilket giver et dejligt stort rum. Her er også husets hems med 2 sovepladser. Et perfekt rum for hele familien – eller til familiens unge.

Overalt er der synlige bjælker og lyse lofter, ligesom der overalt er flotte trælaminat-gulve eller klinker.

Terrasse-hygge med solnedgang, havets brusen og salte duft

Vågn op med solen og indtag morgenmaden på terrasserne mod øst. Med hyggelige terrasser hele vejen rundt om Klitgården har man rig mulighed for at nyde solens stråler og den storslåede natur overalt. De afskærmede og delvis overdækkede terrasser er med til at forlænge ”ude-tiden”. Nyd en hyggelig grillaften med familien med solnedgangen over klitterne, den salte duft og havets brusen i baggrunden.

Med kun 10 minutters gang til Vesterhavet, er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture i det skønne klitlandskab. Området er kendetegnet ved skøn natur med masser af fugleliv, samtidigt er byer som Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing kun ca. 10-20 minutters kørsel væk. Soverum:5
Bolig-/Grundareal:275 / 8.325
Renoveret / Byggeår:2016 / 1877

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Vaskemaskine, Billard, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...