Totalrenoveret sommerhus med vildmarksbad og udendørs sauna

4
icon
icon
icon
icon

Ahornalle 14, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6866

Dette totalrenoverede sommerhus på Ahornalle 14 byder på en hel unik feriedestination. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i indbydende, moderne omgivelser – på en stor og ugeneret naturgrund med både vildmarksbad, udendørs sauna og petanquebane.

Sommerhus til 6 personer, renoveret i 2020, 2 hunde tilladt

Det hyggelige feriehus på Lodbjerg Hede rummer plads til 6 personer, og her kan familiens (op til 2) hunde også uden problemer komme med på ferien.

Sommerhuset har i 2020 gennemgået en omfattende renovering både indvendigt og udvendigt, og de 100 indvendige kvadratmeter er moderne og stilfuldt indrettet i lyse og indbydende farver, så I med det samme vil falde godt til på jeres midlertidige ferieadresse.

De 3 soveværelser er alle indrettet med dobbeltsenge, og I får hele 2 badeværelser, begge med gulvvarme. Husets hjerte er uden tvivl det store opholdsrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue er samlet i ét stort fællesrum.

Fantastiske udendørs omgivelser med vildmarksbad, udebruser og sauna i haven

Den mere end 2.000 kvadratmeter store naturgrund gemmer på masser af highlights. Både et stort vildmarksbad og en udendørs sauna sørger for, at I får mulighed for at nyde masser af wellness i løbet af ferien – ganske ugeneret, eftersom den store grund er omgivet af træer og buskads.

Stor, åben terrasse med havemøbler og jeres helt egen petanquebane

Den store, åbne terrasse indbyder til masser af dejlige stunder i det fri. Nyd den friske luft, mens I drikker eftermiddagskaffen rundt om havebordet, eller tag frokosten med udenfor på en lun sommerdag.

Til glæde for børnene er der en sandkasse på den store naturgrund, og I får også jeres helt egen petanquebane, hvor hele familien kan samles om et spil petanque.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.168
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...