Skønt sommerhus fra 2019 hyggeligt og med højt til himlen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Skovsangervej 17, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6822

For enden af en stikvej som det sidste hus ud mod markerne mod øst, ligger dette skønne feriehus fra 2019. Skovsangervej 17 i Lodberg Hede er praktisk  indrettet med et ekstra gæste-wc samt super hyggeligt med brændeovn og et godt øje for detaljerne. Dette sommerhus er perfekt til jer 6, som gerne vil holde ferie i idylliske omgivelser både inde og uden for.

Skandinavisk hygge med brændeovn

Den typisk skandinaviske stemning mærker I lige fra I træder ind i sommerhuset og hele vejen rundt. Stilen og farverne er gennemført og skaber derfor ro og stemningsfuld hygge i huset. I det åbne samtalekøkken med den lyse træbordplade er der plads til fællesskab og kreativitet. Her kan madlavningselskerne udfolde sig, og vil du hellere vil kigge på, kan du sætte sig til rette på barstolene ved disken og bidrage med dit gode selskab.

Brændeovnens centrale placering skaber et hyggeligt hjørne, hvor I kan nyde en god bog eller se en film, mens I slænger jer på den dejlige chaiselong sofa. Fra spisebordet kan I, mens I spiller diverse brætspil, også se og mærke brændeovnen. Det store vinduesparti mod syd i stuen giver tilmed et fantastisk lysindfald gennem hele feriehuset og gør, at naturen udenfor bliver en endnu større del af indretningen.

Sommerhuset er yderst praktisk til jeres familieferie. I den lyse baggang står både vaskemaskine og tørretumbler klar og her har I lidt ekstra plads til overtøj eller andet.

Stor grund med delvist overdækket terrasse

Den 2300 kvadratmeter store grund for enden af stikvejen giver god plads til udendørsaktiviteter. Den store træterrasse rundt om huset giver en blid overgang fra feriehuset til naturen rundt om. På terrassen er der plads til, at I kan nyde solen både ved havebordet, men også i solsengene. Under den delvist overdækkede del af terrassen kan grillmesteren gå sin gang og kan I nyde jeres måltider.

Lodberg Hede er generelt et meget roligt område med meget natur. Samtidigt kan I indenfor 5 min i bil være i badebyen Søndervig og opleve dets mange seværdigheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.330
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...