Totalrenoveret feriehus med sauna og fredfyldt beliggenhed

3.5
3628
Risbjergvej 25, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6420

På en fredfyldt naturgrund i udkanten af Lodbjerg Hede ligger dette fine feriehus. Det i 2017 totalrenoverede indre er lyst og indbydende, og fra badeværelset har I adgang til jeres egen sauna. Med 2 hunde tilladt, kan I også tage de firbenede familiemedlemmer med på ferie her.

Hyggeligt, praktisk og med egen sauna

Det hyggelige ikke-ryger hus til 4 personer egner sig perfekt til den lille familie, eller måske en romantisk kæresteferie i den fredfyldte natur? Det lyse og totalrenoverede indre byder jer straks velkommen, og her vil I hurtigt føle jer hjemme.

Her er der sørget for det praktiske, og både opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper med at overtage de huslige pligter, så I kan skrue ned for hverdagen og op for feriehyggen og afslapningen.

Fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, som bliver et hit hele året rundt – især på de kolde vinterdage, hvor frosten glimter i hedelandskabet.

Fredfyldte dage på den lukkede terrasse

På den lukkede træterrasse står havemøbler og grill klar, når solen kigger frem i de varme måneder. Her kan I trygt lade både børnene og hundene få fri leg, og træer og buske sørger for god afskærmning, så I kan sidde i fred og ro og nyde morgenkaffen og den friske luft.

Haven gemmer på ekstra highlights til de små feriegæster, og med både gyngestativ, sandkasse og trampolin er de med garanti godt underholdt hele ferien.

Her er I sikret et par fredfyldte feriedage, og har I lyst til at opleve lidt ekstra, ligger både den herlige sandstrand og Søndervigs livlige bymidte ikke mere end få minutters kørsel væk. Her er der ferieoplevelser for alle smage og interesser.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.620
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...