Dejligt feriehus med god beliggenhed i roligt område

2.5
1838
Lærkealle 9, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6083

Feriehuset er hyggeligt indrettet og her har du lige det, du har brug for på en ferie, hvor afslapning og samvær er i fokus. Her kan I hygge Jer med fælles madlavning eller hyggelige grillaftener på terrassen. Og i stuen kan I tænde op i brændeovnen, hvis I trænger til lidt ekstra varme og hygge.

Nyd feriehuset og det rolige område

Lodbjerg Hede er et dejligt område, som mange foretrækker til deres ferie, da det er roligt og grundene er godt afskærmet af buske og træer.

Feriehuset ligger lidt forhøjet så du kan nyde en flot udsigt til klitterne mod vest. Og ved feriehuset har du også flere terrasser, så du har gode muligheder for at sidde ude, når det er godt vejr.

God beliggenhed i smuk natur og tæt på Søndervig

Området indbyder også til lange gåture, hvor du kan opleve og nyde naturen. Har du hund med, vil den sikkert også elske at komme med.

Feriehuset ligger også tæt på Søndervig – den populære badeby med gode butikker og spisesteder. Og fra Søndervig er der også en særlig god strandtilgang, så du nemt kan komme ned og opleve Vesterhavet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...