Hyggeligt feriehus tæt på Søndervig – stor uforstyrret grund med shelter

3
icon
icon
icon

Birkealle 20, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6057
4 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Lodbjerg Hede nord for Søndervig rummer plads til 4 personer og er et godt valg til en fredelig familieferie. I vil hurtigt falde til i den venlige indretning, og på den knap 2.500 kvadratmeter store grund er der god plads til både afslapning og leg.

Skøn feriestemning med brændeovn og praktiske faciliteter

Der er dømt afslapning og hygge på højt plan i feriehuset på Birkealle 20. Den venlige og enkle indretning i afdæmpede farver sætter den helt rigtige feriestemning, mens brændeovnen sørger for behagelig varme på selv de køligste vinterdage.

Husets hjerte er køkkenalrummet og stuen, der er slået sammen til ét enkelt rum. Her kommer samværet i centrum, og hele familien kan samles om gode måltider, hyggelige spilaftener og stille afslapning på sofaen.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse de bare fødder om morgenen, og i køkkenet er en opvaskemaskine integreret, som hjælper med oprydningen efter maden. 

Fantastisk, ugeneret beliggenhed og udflugtsmuligheder i nærheden

Lodbjerg Hede er kendt for sin smukke natur og sine store, ugenerede sommerhusgrunde, og dette feriehus er ingen undtagelse; huset ligger på en 2.448 kvadratmeter stor grund omgivet af høje grantræer. Her kan I nyde solen dagen lang, ganske uforstyrret, og mens I slænger jer i liggestolene, kan børnene lege på græsplænen eller gå på opdagelse blandt træerne.

Er børnene lidt mere eventyrlystne, er der mulighed for at sove i husets egen shelter! En oplagt mulighed, hvis de trænger til at komme lidt væk fra de voksne og have deres helt eget frirum. Mere frit end under stjernerne bliver det ikke.

Med ferieadresse på Birkealle ligger Vesterhavet og den nærmeste indkøbsmulighed kun få minutters kørsel væk. I kan køre med bilen hele vejen til den næste strandopgang, hvor der er gode parkeringsmuligheder. De brusende bølger og den kilometerlange sandstrand er et hit for både store og små gæster!

Kun 25 meter fra huset ligger der en stor legeplads med både fodboldbane, klatrestativer og sågar en petanquebane.

Har I lyst til lidt variation, findes der et hav af spændende aktivitetstilbud i Søndervig, få kilometer fra feriehuset. Her kan I blandt andet prøve kræfter med bowling, segways, minigolf eller tennis – og ikke mindst købe en lækker softice på de varme sommerdage.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset K6057

D.
sagde , Danmark

Fantastisk flot og lækkert ude område med nyere super flot stor altan, bålsted og shelter. Dejlig lukket grund hvor man kan være sig selv, også selvom den ligger lige op af en legeplads.

D.
sagde , Danmark

Et rigtig hyggeligt sommerhus, som er indrettet med gode møbler og det nødvendige service.
Vi manglede dog skabsplads til vores tøj.God placering tæt ved legeplads og adgang til gang- og cykelstier. Derudover er det en rigtig dejlig lukket grund, hvormed der ikke er forstyrrelser fra forbipasserende osv.
Vi nød den store terrasse, som er udstyret med gode møbler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.448
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...