Femstjernet feriehus til 6 personer med spa, sauna og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon
Skovdalen 1, Houvig - Søg på husnr. J6853

Dette femstjernede sommerhus på Skovdalen 1 i Houvig er opført i 2020 og har alt, hvad feriehjertet begærer. Ud over masser af plads til 6 personer får I her et aktivitetsrum og ikke mindst jeres helt egen wellnessafdeling på badeværelset med sauna og spabad. Både stranden og den nærmeste indkøbsmulighed ligger inden for kort gåafstand. I huset er 2 hunde tilladt!

Stilfuld, moderne indretning og wellness-badeværelse med sauna og spabad

Der er ingen tvivl om, at I vil føle jer hjemme i denne perle af et sommerhus. De 120 kvadratmeter rummer god plads til 6 personer (og 2 hunde), og indretningen er moderne og stilfuld med højt til loftet og med store vinduer, der slipper solens lys ind og giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur.

Det største af luksushusets 2 badeværelser er i sig selv en lille wellnessafdeling. Her er der både spabad og indgang til saunaen – og her er der om nogen mulighed for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien.

Husets hjerte er opholdsrummet, som ligger i åben forbindelse med både køkken og spiseafdeling. Her kan I tilbringe et hav af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, lækre feriemåltider og afslapning på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. I forbindelse med opholdsrummet ligger desuden aktivitetsrummet, hvor de konkurrenceglade gæster rigtig kan få lov at boltre sig.

Fantastisk og alsidig terrasse, 500 meter til stranden og 600 meter til indkøb

Også udvendigt har sommerhuset masser at byde på. Terrassen er både afskærmet og overdækket, så I til hver en tid kan nyde den friske havluft og betragte Houvigs smukke natur. Havemøbler, liggestole og en god grill sørger for, at I kan få det bedste ud af de solrige dage på terrassen og runde af med en hyggelig grillaften i den lune aftensol.

Med ferieadresse på Skovdalen har I kort vej til det meste. Stranden ligger kun 500 meter væk, mens den nærmeste købmand ligger 600 meter væk. Er I friske på lidt mere shopping, er Søndervigs centrum den optimale destination; her er både spændende butikker, gode spisesteder og diverse aktiviteter såsom bowling, minigolf og tennis.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.208
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...