150 meter til havet – skønt sommerhus ved stranden

3
icon
icon
icon
Esebjergvej 36, Houvig - Søg på husnr. J6827

Ferie ved den uendelige lange hvide sandstrand med klitter og bølgebrus. Her er sommerhuset, hvor feriedrømmen kan opfyldes. Det fantastiske hus ligger på en stor klitgrund direkte ved Vesterhavet. Huset blev nænsomt renoveret i 2019 og har masser af plads til familien på 6 -og familiens hund må naturligvis også være med.  

Stort og lyst feriehus med badeværelse og gæste-wc

Ankom og nyd den friske vesterhavsluft og lyden af bølgerne, der slår ind mod stranden. Esebjergvej 36 er et rigtigt charmerende hus med god plads til familien på 6 og dennes hund. Masser af lysindfald og hygge med lyst træværk kendetegner huset. I har 3 gode soverum, 1 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge. Med både badeværelse og gæste-wc holder hele familien stressfri ferie – også om morgenen.

Det store køkken er perfekt til madlavningen til den sultne flok efter en dag med masser af frisk luft. Dertil kan I fra spisebordet nyde en skøn udsigt ud over området.  Stuen er perfekt til hygge, om dagen med udsigt til klitlandskaben gennem de store vinduer, om aftenen med ild i kaminen.

Lukket terrassedæk med havduft og solskin

Den store terrasse ligger perfekt på husets solsider og den er lukket for læ og ekstra afslapning, når hunden er med på ferien. Her kan du hele dagen slappe af med lyden af hav og lærkesang i ørene. Lige fra morgenkaffen til hygge med grillmad om aftenen. Afslutningsvis kan I smutte over klitten og nyde solnedgangen i Vesterhavet fra 1. parket.

Den nærmeste by er den hyggelige ferieperle Søndervig, som blot ligger en lille cykeltur fra huset. Her er der gode spisesteder, indkøbsmuligheder og mulighed for rigtig mange oplevelser som Beach Bowl Activity Center og den flotte sandskulpturfestival.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 3.791
Renoveret / Byggeår:2019 / 1957

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Træ laminat i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...