Moderne feriehus med vildmarksbad 300 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 73, Houvig - Søg på husnr. J6739

Dette moderne sommerhus ligger 300 meter fra Vesterhavet og under en kilometer fra Søndervigs bymidte. Ved feriehuset er der både plads til wellness-afslapning i det dejlige vildmarksbad og til hygge udendørs på den store terrasse, der ligger rundt om huset og har en afskærmet og en overdækket del.

Lyst og moderne interiør med brændeovn

Allerede når man træder ind i feriehuset virker indretningen moderne, og de store vinduer lukker meget lys og solskin ind i rummene. Brændeovnen i hjørnet af stuen sørger hele året for en dejlig atmosfære og en hyggelig varme. På sofaen er der plads til alle 6 feriegæster, og hunden finder helt sikkert også et yndlingshjørne ved sofaområdet.

Køkkenet ligger åbent i forbindelse med opholds- og spiseområdet, og det er udstyret med en opvaskemaskine. Feriehuset råder også over en vaskemaskine og en tørretumbler. Ved hjælp af den hurtige internetforbindelse kan I sende feriebilleder til venner og familie, og hvis der er brug for at læse mails eller arbejde på computeren under opholdet, har sommerhuset også et skrivebord.

Stor terrasse med flere dejlige siddehjørner og vildmarksmad

I kan glæde jer til den store terrasse ved sommerhuset på Klitdalen 73. Terrassen har mange siddehjørner og kan endda modificeres: Ved et af siddeområderne kan der trækkes en væg for, sådan at der kommer vindskygge. På den overdækkede del af terrassen er der ligeledes mulighed for at sidde i regnvejr og nyde udsigten til naturgrunden. Når solen skinner, kan I flytte liggestolene med solen rundt langs huset.

Det dejlige vildmarksbad befinder sig også på terrassen. Imens de voksne læner sig tilbage i det varme vand, kan børnene lege i klitlandskabet på grunden og flyve højt til vejrs på gyngerne. Om aftenen kan I gå samlet op over klitterne og nyde solnedgangen ved havet kun 300 meter væk.

Den dejlige ferieby Søndervig ligger kun få minutter med bil fra feriehuset. Her ligger en bager, et supermarked og flere forskellige forretninger og restauranter. Købstaden Ringkøbing befinder sig heller ikke langt væk, og her kan I både shoppe og tage på museum.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.311
Renoveret / Byggeår:2014 / 1971

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, dvd, radio.

Bad:

Vildmarksbad, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...