Velholdt feriehus med skønne terrasser i roligt område

4
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 39, Houvig - Søg på husnr. J6561

Pænt og velholdt feriehus, der med sin hyggelige, personlige indretning, skønne terrasse og gode beliggenhed er helt ideel til en ferie med afslapning, hygge og smukke naturoplevelser. I feriehuset er der også en sauna og et spabad, så du rigtig kan slappe af efter en dejlig tur ved stranden.

Giv dig selv et pusterum fra hverdagen i dette hyggelige feriehus

Feriehuset er et ganske enkelt og meget hyggeligt feriehus, hvor du har plads til at slappe af og tilbringe tid med familien. Det er naturligvis godt indrettet, så der er alt dét, der skal være for at få en vellykket ferie.

Stuen med åben forbindelse til spiseafdelingen og køkkenet er et godt samlingspunkt, hvor der kan hygges med gode film, sjove spil og fælles madlavning. Her er der også en alkove – en rigtig hyggekrog, hvor du kan ligge og læse eller surfe lidt på internettet.

Her har du flere gode terrasser, så ferien også kan nydes udenfor

Omkring feriehuset har du nogle helt fantastiske terrasser. I øst er der en dejlig læfyldt terrasse, hvor du kan nyde morgenmaden på de gode sommerdage. I syd er der lavet en nedsænket terrasse, hvor der næsten altid er læ, så du kan sidde ude og læse en god bog eller tænde op i grillen.

Og da feriehuset ligger på en kuperet naturgrund, er terrasserne ret godt afskærmet, så du kan nyde ferien på terrasserne i ro og fred.

Området er dejlig roligt og tæt på Søndervig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Houvig, som er et roligt og derfor populært ferieområde. Området kendetegnes ved dets kuperede klitlandskab og korte afstand til stranden. Så det er helt ideelt, hvis du gerne vil ud og gå nogle friske ture.

Og ønsker du at komme ud og opleve lidt mere end bare naturen, så er der ikke langt til Søndervig – den hyggelige badeby, der især om sommeren summer af liv og feriestemning. Her er der bl.a. spændende butikker og gode spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.646
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...