Kvalitetshus med havudsigt og en smagfuld indretning

5
icon
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 27, Houvig - Søg på husnr. J6021

Et flot kvalitetshus i Houvig med havudsigt og en smagfuld indretning. Huset er bygget i 2014, der er en fantastisk udsigt fra stuen og terrassen. I dette hus er der alle de moderne faciliteter man forventer i et moderne hus og der er god plads til 6 personer.

Et lækkert kvalitetshus i Houvig med havudsigt fra stue og terrasse

Dette hus er ideelt til familien, som ønsker at holde ferie i et skønt og lækkert nybygget hus fra 2014, og det er blandt de få huse i området, der har havudsigt. Der er lyse vægge og akustikvenlige troltectlofter, og i køkken og stue er der loft til kip. Mod vest er terrassen delvist overdækket, og udsigten herfra er fantastisk. Huset er bygget ind i en klit, så der er godt med privatliv.

Huset har en moderne og smagfuld indretning

Huset fremstår moderne, og både udvendigt og indvendigt er det charmerende og smagfuldt indrettet. Materialevalget er foretaget med omhu, så det er både flot, praktisk og rengøringsvenligt. Huset er placeret højt midt i det attraktive, smukke og kuperede Houvig. Der er ikke langt til Vesterhavet, og den hyggelige badeby Søndervig er kun ca. 3 km fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...