Fantastisk luksussommerhus med spabad og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vibedalen 8, Houvig

- Sommerhusnr.: J0143
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det dejlige ferieområde ved Houvig finders dette flotte og moderne sommerhus på Vibedalen 8. Her er plads til 6 personer og feriehuset har både spa og sauna, som bidrager til luksusfornemmelsen på ferien. Feriehuset er allergivenligt og indrettet og møbleret med fokus på komfort og kvalitet og, det er derfor det rette hus til dem, som stiller store krav til sommerhusets kvalitet og dets indretning og faciliteter.

Skønt sommerhus med spabad og sauna

Sommerhuset på Vibedalen 8 er indrettet i en flot, moderne skandinavisk stil. Hjertet i sommerhuset er uden tvivl det store opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er der højt til loftet, masser af lys og plads til at slappe af og være sammen med familien. Hvad enten det er i køkkenet eller i stuen. Alle kan følge med i madlavningen eller planlægningen af feriens næste aktiviteter.

Sommerhuset er indrettet med tre gode soverum, som er placeret i hver sin ende af huset. Det betyder, at der er mulighed for at lave en børne- ungdomsafdeling og en forældreafdeling med badeværelse. Der hører et badeværelse til hver afdeling, så det er helt oplagt at lave forældreafdelingen ved store badeværelse, som har både spa og egen sauna.

Nyd sommeren og naturen på terrassen

Fra sommerhusets stue er der udgang til de 2 åbne terrasseområder, hvor den vestjyske natur kan opleves på tæt hold. Terrassen er oplagt til hyggelige grillaftener og afslapning i solen. Her finder I havemøbler, liggestole og grill samt et redskabsrum.

Et fantastisk område for børn

Sommerhuset ligger med en afstand på 200 meter til Vesterhavet og som ét af de sidste huse inden vandet. Sommerhuset ligger på en 1.200 m2 stor grund i et naturskønt område ved Houvig. Der er kun nogle få kilometer til Søndervig centrum. Her er I tæt på badelandet Lalandia og en 18 hullers golfbane ligger også i nærheden. Er I til lange ture på cyklen er der desuden cykelsti hele vejen til Nymindegab via den hyggelig havneby Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0143

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gepflegtes Ferienhaus in einem sehr ruhigen Ferienhausgebiet. Da Vibedalen nur wenige Häuser in der Sackgasse hat, wird es auch in der Hauptsaison sehr ruhig sein.
Alles rund herum gemacht, für einen sehr schönen Urlaub

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer sehr ruhigen und schönen Lage. Wichtige Versorgungsstellen wie Supermarkt und Bäcker sind auf kurzem Weg zu erreichen. Der sehr schöne Nordseestrand liegt nahe zum Haus und ist direkt und zu Fuß erreichbar.
Das Haus im landestypischen Stil mit dem Reetdach ist wirklich "hygge" (gemütlich)! Hier kann man sich sehr gut erholen, vor allem auf Grund der ruhigen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus mit lichtdurchflutetem Wohn- und Essbereich. Zwei Terrassen bieten einem sowohl Sonne bis zum Abend als auch Windschutz. Abstellmöglichkeit für Fahrräder steht zur Verfügung. Die Umgebung kann bis Ringkobing und Hvide Sande mit der Fahrrad erkundet werden. Matratzen waren weder zu hart noch weich, allerdings schmaler als gewöhnlich. Bäder sind okay.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...