Autentisk sommerhus i Søndervig på fredfyldt naturgrund

3
icon
icon
icon

Fyrrekrat 30, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1252
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en fredfyldt naturgrund i udkanten af Søndervig ligger dette skønne sommerhus, der oser af charme og feriestemning. I huset er der god plads til 5 personer og 1 hund, og det egner sig perfekt til den lille familie eller til en romantisk kæresteferie. En ting er sikkert: med et hus beliggende på Fyrrekrat 30, kan I nyde den fredfyldte natur helt tæt på.

Lys og hyggelig indretning med lun brændeovn

Huset emmer af klassisk sommerhuscharme. Det kan til dels tilskrives det høje loft til kip, de lyse paneler på vægge og lofter og den lune brændeovn, der sender varmebølger ud i hele opholdsrummet. De store vinduespartier sørger for at bade rummet i lys, hvilket bidrager til den gode atmosfære og rummelighed.
 
Stuen er smagfuld indrettet med pæne møbler, fladskærms-tv og parabol. Stuen er kombineret med spisekrogen og køkkenafdelingen, der er godt udstyret, og hvor I blandt andet finder køleskab med 30 liters frysekapacitet og mikroovn.
 
Huset råder over 3 gode værelser. Det første værelse er indrettet med dobbeltseng, det næste med 2 enkeltsenge, mens det sidste er udstyret med én enkeltseng. Så der er plads til at børnene kan få deres eget værelse under deres ophold. Herudover er der et nydeligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme.

Stor terrasse og beliggende på fredfyldt naturgrund

Med adresse på Fyrrekrat 30 får I en rigtig skøn beliggenhed. Huset ligger på en dejlig og fredfyldt naturgrund og er omkranset af mindre træer og buske til den ene side. Til den anden side kan I nyde de åbne vidder ud over mark og eng.
 
Huset er udstyret med en dejlig sydvendt terrasse, hvor I virkelig kan nyde jeres feriedage. Her er det altid muligt at finde en solrig plet. Der er naturligvis havemøbler, liggestole og grill til jeres rådighed. For hvad er bedre end grillhygge og solbadning, når man holder ferie?

Tæt på Vesterhavet og aktiviteter i Søndervig

Beliggenheden i udkanten af Søndervig er ideel, hvis I både drømmer om at krydre jeres ophold med svømmeture og aktiviteter i byen. For selvom I har jeres egne og idylliske omgivelser på adressen, så er I ikke langt fra Vesterhavet eller områdets mange spændende udflugtsmål i feriebyen Søndervig. Og mon ikke jeres hund ville elske at snuse rundt i hede- og klitlandskabet mellem sommerhuset og Vesterhavet?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1252

D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt hus. Dejligt med nok service og køkkenting.

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med fint køkken / alrum og gode sovepladser Fin Terasse fuld møbleret Ligger lidt afsides men kun 30 – 45 min gang til SøndervigSoverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...