Hyggeligt sommerhus med sauna blot 380 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Holmsborgvej 66B, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1198
6 pers.
Antal personer
380 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I rolige og børnevenlige omgivelser ligger dette hyggelige sommerhus på en stor naturgrund med fjordudsigt og blot 380 meter til det brusende Vesterhav. Sommerhuset har plads til 6 personer, og så snart I træder inden for døren, vil I føle jer hjemme. Sommerhuset har både en udestue, som forlænger sommermånederne, samt en sauna til jer, der ønsker lidt ekstra velvære.

Charmerende indretning og udestue

Dette sommerhus har en charmerende indretning, som indfanger den hyggelige sommerhusstemning. Der er tæpper på gulvene og lyse vægge og lofter. I stuen kan familien samles foran brændeovnen til en omgang brætspil eller til en god film og bare nyde hinandens nærvær. 

Fra stuen er der direkte udgang til den lyse og venlige udestue, som lige forlænger muligheden for at nyde sommervarmen lidt længere. I udestuen er der perfekt udsigt til hedearealet og de naturskønne omgivelser, som omgiver sommerhuset. Her er det derfor altid hyggeligt at være.

Ekstra velvære i sommerhusets sauna

Sommerhuset har et stort badeværelse med gulvvarme, som gør, at I ikke kommer til at fryse jeres fødder om morgenen. I badeværelset er der også en sauna, som I frit kan benytte. Efter en lang gåtur i klitterne eller et dyp i havet, som kun er 500 meter væk, kan I derfor nyde den ekstra velvære i saunaen.  

Sommerhus på ugeneret beliggenhed og to terrasser

Sommerhuset befinder sig på ferieadressen Holmsborgvej 66B i Søndervig, og med denne adresse ligger sommerhuset helt ugeneret for enden af en blind vej. Derfor kan I roligt placere jer ude i haven på sommerhuset havestole eller læne jer tilbage i liggestolene uden forstyrrelser fra naboen.

Sommerhuset har to dejlige terrasser, en østvendt og vestvendt hvor morgen- og eftermiddagssolen kan nydes ugenert. I haven finder I både sandkasse og gyngestativ til de mindste, og yderligere har sommerhuset en grill, hvorpå I kan tilberede et lækkert måltid, mens I nyder den gode udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1198

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gelegenes Backsteinhaus mit gemütlicher Sitzgruppe und Holzofen im Wohnbereich sowie mit Wintergarten im Schutz einer Düne. Kleine helle Schlafzimmer mit genügend Platz in den Schränken, Garderobenhaken an den Wänden und vernünftigen Leselampen. Gut ausgestattete Küche mit hochwertiger Spülmaschine. Außen Sitzbereiche in Ost- und Westausrichtung. Ruhige Lage, Kinder können ums Haus herum spielen und toben, es gibt eine Schaukel und einen Sandkasten. Von der Bank oben auf der Düne aus kann man ein wenig das Meer durch die Dünen sehen sowie auf der anderen Seite den Fjord.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, strandnahes Ferienhaus mit allem, was man für einen Urlaub braucht. Wir waren sehr zufrieden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.600
Renoveret / Byggeår:1999 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...