Charmerende sommerhus til 6 personer i Søndervig, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 28, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6981
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter en sommerhusferie ved Vesterhavet? Så er Hvidbjergvej 28 måske den helt rigtige ferieadresse til jer! Feriehuset rummer plads til 6 personer og er indrettet i charmerende, klassisk sommerhusstil. Der er flere gode terrasser, og beliggenheden er både strandnær og kort vej fra Søndervigs ferieby. Hunden er også velkommen.

Familieferie ved Vesterhavet i charmerende og indbydende sommerhus

Sommerhuset er et ideelt valg til en familieferie. Her er plads til 6 personer, og I kan også tage hunden med på ferien. Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil falde til i de indbydende omgivelser, og indretningen emmer af klassisk sommerhusstil med kærlige detaljer og et herligt lysindfald.

Sommerhusets hjerte er det kombinerede stue- og køkkenalrum. Her kan I samle hele flokken til en masse skønne feriestunder med kortspil, afslapning på sofaen og lækre middage rundt om spisebordet. Brændeovnen sørger med sine knitrende flammer for at sende feriestemningen helt til vejrs på sene aftener såvel som regnfulde dage.

Afskærmet og lukket terrasse, læfyldt beliggenhed på afskærmet naturgrund

Der er både en øst- og sydvestvendt terrasse ved sommerhuset, der er henholdsvis afskærmet og lukket. I kan altså hele dagen lang finde en læfyldt plads i solen. På de lune aftener kan I rykke aftensmaden udenfor og planlægge morgendagens udflugter rundt om havebordet.

I efteråret 2021 er der blevet foretaget tilbygning i form af en overdækket fuldt isoleret terrasse på ca. 18 kvadratmeter på sommerhusets sydside. Derudover er begge terrasser blevet fornyet og den vestvendte terrasse er blevet tillagt 5-6 kvadratmeter ekstra.

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund, der er godt afskærmet af træer og buskads. Der er både gynge og sandkasse til børnene.

Bo 600 meter fra stranden og kort vej fra Søndervigs populære ferieby

Med ferieadresse på Hvidbjergvej kommer I til at bo kun 600 meter fra Vesterhavet og den kilometerlange strand, som hele året rundt inviterer til forfriskende spadsereture langs vandet. Også hunden vil elske at få lov til at tumle i sandet eller dyppe poterne i havet.

Søndervigs populære ferieby ligger også kort vej fra sommerhuset og byder også på noget for enhver smag; lige fra shopping og cafébesøg til bowling, sandskulpturer og minigolf. Her er I alle med garanti godt underholdt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6981

D.
sagde , Gudme

Virkelig hyggeligt SOMMERhus: god indretning, god stemning. Fantastisk udestue, hvor lys og natur kan nydes i evt. blæst og dårligt vejr. Fantastisk med helt aflukket terrasse, når man har hund eller småbørn med.
Badeværelset er lidt småt, MEN absolut funktionelt.
Kun supergod oplevelse.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med lækker udestue.
Dejligt med lukkede terrasser når man har hund med.
Badeværelset måske lidt lille men stort nok til os, vi var kun 2.
Ialt en oplevelse og vi kommer igen.

D.
sagde , SILKEBORG

Et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus med en dejlig sommerhus stemning. Badeværelset er lidt lille til 6 personer men det fungerer. Vil ha’ været rart med et ekstra toilet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2021 / 1961

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...