Aktivitetshus i Søndervig med udespa, sauna og ugeneret terrasse

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 91, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6650
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Holder I af at holde ferie i luksuriøse omgivelser? Så er der god grund til at vælge Lodbergsvej 91! Sommerhuset er opført i 2019 og er indbegrebet af luksus med en moderne og stilfuld indretning, der rummer alt, hvad feriehjertet begærer – både spabad, udendørs sauna, udespa, udebruser og aktivitetsrum med billard. Terrassen er ugeneret, og beliggenheden er helt i top, få minutters gang fra både centrum og havet.

Luksuriøst 8 personers-hus med spa, sauna og aktivitetsrum med billard

Det luksuriøse feriehus i Søndervig er først opført i 2019 og råder over i alt 180 kvadratmeter – mere end god plads til 8 personer (og 1 hund). Indretningen er stilfuld og moderne, og der er lagt stor vægt på, at I skal føle jer godt tilpas.

Sommerhuset byder på noget for enhver smag. De wellnessglade gæster kan både slappe af i spabadet på det ene badeværelse eller nyde varmen i den store sauna, som er bygget separat udenfor. Holder I af at være aktive, kan I udfordre hinanden på kryds og tværs til et spil billard i aktivitetsrummet.

Stor, ugeneret terrasse med udendørs spabad og udendørs bruser

Udenfor får I en lækker og fuldstændig ugeneret terrasse med både en afskærmet og overdækket del. Havemøbler, liggestole og grill står klar, så I kan nyde feriedagene og det gode vejr i fulde drag helt for jer selv. Der er også en udendørsbruser, hvor I kan skylle sandet af fødderne efter en tur på stranden.

På terrassen finder I desuden endnu et af sommerhusets luksuriøse highlights, nemlig det store udendørs spabad med plads til 6 personer. Findes der bedre måder at slutte dagen af på end i den boblende jacuzzi under den funklende stjernehimmel?

Fantastisk beliggenhed i Søndervig få minutters gang fra strand og centrum

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed tæt på hav og by. Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand ligger blot 350 meter væk og byder på oplevelser for både store, små og firbenede feriegæster ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Søndervigs populære ferieby befinder sig også kun et par minutter væk, og de mange butikker, restauranter og caféer er helt sikkert et besøg værd. Her kan I købe alt fra souvenirs fra vestkysten til lækre softice og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6650

DK
D.
sagde , Danmark

Et lækkert feriehus, der ligger helt centralt og så alligevel næsten helt uforstyrret. Kort afstand til alt i Søndervig.
Super indrettet og et dejligt anneks.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt idyllisch in Mitten dem Herzen von Sondervig. Es ist sehr modern ausgestattet und verfügt über 2 sehr schöne, helle und gut gepflegte Badezimmer. Auch die Schlafzimmer sind gut ausgestattet. Die Kpche ist sehr modern und bietet alles, was man braucht. Im Anbau befindet sich neben einem Billardtisch und einer Fernsehecke, ein Schlafboden, der aber eher für Kinder unter 15 Jahren geeignet ist- auf Grund seiner Größe.
Der Innenhof lädt zum Entspannen auf der Sonnenliege ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Luxusferienhaus in für uns perfekter Lage. Direkt am Esmarkbüro, 50 m zum Brötchen holen und so strandnah. Der vollautomatische Whirlpool war so wunderbar! Ein Knopfdruck und dann die ganze Woche durchgehend heißes Wasser zum entspannen. Im Innenhof liegt man so geschützt, so dass man trotz der zentralen Lage einen absoluter Rückzugsort hat. Ein tolles Haus um Freunde zu treffen !

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:165 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...