Smagfuld indrettet kvalitetshus i Søndervig med udestue

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 313, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6600

Smagfuld indrettet kvalitetshus i Søndervig, perfekt til den kræsne gæst. Huset er opført i gode materialer inde og ude og er indrettet yderst charmerende. Der er rig mulighed for at variere hvor man kan indtage sine måltider, både i husets udestue, spiseafdelingen samt i glaskarnappen mod øst.

Smagfuld indrettet kvalitetshus tæt på Søndervig centrum

I dette lækre feriehus kan man nyde en høj kvalitet i alle detaljer og en rigtig spændende indretning fra House Doctor. Feriehuset er bygget i 2 plan, og der er rigelig plads til en familie. I stueetagen er alle opholdsrummene og et badeværelse. Ovenpå er der to soveværelser og det store badeværelse. Soveværelset mod øst har en fantastisk udsigt og glaskarnappen er et skønt område til afslappende læsning. I stuen er der en sovesofa. Huset er beliggende som nærmeste nabo til butikken ”In and Out”.

Der er flere gode terrasser og en skøn udestue

Til huset er der flere forskellige terrasser, så der er næste altid mulighed for at finde læ. Husets udestue kan benyttes til grillaftener i mange af årets måneder, ligesom den delvist lukkede og overdækkede terrasse mod nord kan det. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset, ligesom Søndervigs udvalg af restauranter er det. Sandskulpturfestival i Søndervig er åben det meste af sommeren og er beliggende tæt på huset og er altid et besøg værd. Er man til golf, er områdets 27 hullers helårsgolfbane kun 5 minutter væk i bil, og banen kan ses fra det store soveværelset mod øst.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:160 / 1.112
Renoveret / Byggeår:2010 / 1926

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...