Charmerende og strandnært sommerhus med spabad og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 210, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6414
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervig med panoramaudsigt til det brusende Vesterhav ligger dette charmerende træhus og venter på jer. Her er der masser af highlights: Havudsigt, en personlig og lækker indretning, eget spabad, og en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra stranden!

Sommerhuscharme med ekstra luksus

Indenfor emmer indretningen af ægte sommerhuscharme med de brede træbjælker og de mange små detaljer, der gør omgivelserne ekstra personlige og giver den perfekte balance mellem det moderne og den klassiske sommerhusstil.

Det store opholdsrum med stue, spiseafdeling og integreret køkken er husets hjerte og feriens mødested. Her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige feriestunder med den knitrende brændeovn og den flotte havudsigt, som kan betragtes gennem de store vinduespartier – og tænk bare på alle de smukke solnedgange, I kan nyde fra sofaen.

Huset har både et badeværelse og et gæstetoilet, og på badeværelset kan I holde en afslappende og forfriskende wellness-session i spabadet på en kold vinterdag eller efter en lang gåtur i den friske havluft.

Lækker terrasse og fantastisk strandnær beliggenhed

Huset er omgivet af en stor, afskærmet terrasse, hvor havemøblerne allerede står klar til jer, så I kan nyde de varme solskinsdage og den flotte havudsigt i fulde drag. Om aftenen kan der tændes op i grillen, og på de lune sommeraftener kan I spise et lækkert feriemåltid under åben himmel, mens morgendagens planer bliver diskuteret.

På Nordsøvej 210 får I ikke kun et lækkert feriehjem, men også en fantastisk beliggenhed. Kun 300 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og på den kilometerlange sandstrand er der rig mulighed for romantiske gåture, badeture i varmen og drageflyvning på de blæsende dage.

Også Søndervigs hyggelige bymidte ligger kun få minutters gang væk og er det perfekte valg, hvis I har brug for lidt afveksling fra de afslappende feriedage. Tag på shopping, spis en softice eller en lækker frokost på en af de mange spisesteder, eller spil minigolf eller bowling ved fritidscenteret Beach Bowl.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6414

D.
sagde , Danmark

Virkelig dejligt feriehus. God stand, god indretning, og alt hvad vi skulle bruge, var til stedePerfekt beliggenhed. Havudsigt. Solnedgang fra første parket.

D.
sagde , Holbæk

Skøn beliggenhed, super rengøring
Fantastisk

D.
sagde , Danmark

Rummeligt og funktionelt. Hyggeligt med en hjemmelige atmosfære. Beliggenhed og udsigt er helt fantastisk.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 1.004
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...