Strandnært aktivitetshus med sauna, dampbad, massagestol og bio

5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6413

Midt i det smukke klitlandskab og ikke langt fra det brusende Vesterhav ligger dette skønne feriehus på Marehalmen 51. Den stilfulde indretning overlader intet til fantasien, og med både dampbad, en lækker sauna, aktivitetsrum, hjemmebiograf og en fredfyldt og strandnær beliggenhed er I garanteret en fantastisk ferie her.

Sommerhus med hjemmebiograf, dampbad, massagestol med mere

Fra første ferieøjeblik vil I blive mødt af de lyse og lækre omgivelser, som præger hele huset fra ende til anden. I vil især befinde jer godt i det store opholdsrum, der både indeholder spisestue og køkken og fungerer som sommerhusets hjerte og feriens mødested med et langt spisebord, et hyggeligt sofahjørne og en varmende brændeovn. I stuen står desuden en lækker massagestol.

Huset er perfekt indrettet til 2 familier, med masser af fleksibilitet. De 3 gode soveværelser og annekset sørger for, at I også har mulighed for at være jer selv og læse en god bog i stilhed, og her finder I også fin skabsplads, så I hurtigt kan få pakket ud og finde jer til rette i det nye feriehjem. Der er eget badeværet til hver af soveafdelingerne.

Huset er fyldt med feriehighlights, og efter en lang dag ude i den friske havluft kan I holde en rigtig wellness-aften i den lækre sauna og dampbadet og tanke energi til endnu en feriedag, mens de mindste feriegæster tager en bordtennisturnering i aktivitetsrummet eller hygger sig med en film i husets hjemmebiograf.

Dejlig terrasse med udendørs pejs, strandnær beliggenhed og shelter

Fra både stuen og soveværelserne har I udgang til den store terrasse, der omgiver huset. Her er der flere små hyggekroge og masser af mulighed for at nyde de varme solskinsdage rundt om havebordet eller i liggestolene i god fred og ro. Om aftenen kan I tænde op i husets udendørs pejs og lade dagens sidste timer rinde ud i skæret fra de knitrende flammer.

Ikke nok med, at I har en dejlig og rolig beliggenhed – I bor også kun 300 meter fra den brede sandstrand. På de små, snoede stier gennem det lyngbeklædte klitlandskab når I hurtigt det brusende Vesterhav, der hele året rundt har en helt speciel charme.

På de lune aftener kan I tænde op i grillen og lade dagen gå på hæld, mens I spiser et lækkert feriemåltid rundt om havebordet i varmen fra den murede udepejs.

For ægte naturelskere er der mulighed for at overnatte under stjernerne i shelteret som er opsat i en klitgryde.

Ungdomsgrupper kan ikke leje huset.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 2.500
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Infrarød sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Bordtennis, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Dampkabine.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...