Skønt feriehus med delvis overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 24, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6332
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus med en super skøn lukket og delvis overdækket terrasse. Her kan de lange sommer aftener nydes i selskab med venner eller med hele familien. Huset er velholdt og kan rumme 6 personer.

Frans Julius Vej

Få kilometer fra Søndervig og midt i mellem hav og fjord ligger Frans Julius Vej i rolige, fredfyldte og smukke omgivelser. Her kan du nyde gå- og cykelture på Naturstien, som løber hele vejen til Søndervig og Hvide Sande, hvor aktiviteter og shoppingmuligheder ligger og venter. I Hvide Sande kan du besøge kabelbanen, hvor du kan prøve at stå på vandski eller få en god frokost på havnen. Søndervig byder på rigtig gode shoppingsmuligheder og skønne spisesteder.

Huset

Et dejligt feriehus, som er velholdt og godt udstyret. Huset råder over 3 gode værelser, hvoraf det ene er med enkeltsenge og 2 med dobbeltsenge. Et godt badeværelse med gulvvarme og sauna. En super hyggelig stue med udgang til den overdækkede terrasse. Et fint køkken i åben forbindelse med stuen og spisestuen. Tænd op for brændeovnen og lad varmen strømme ud i rummet, smæk benene op i sofaen og nyd en god bog, eller gå på det trådløse internet eller blot nyd en god film på huset fladskærms-TV.

Terrassen

En fantastisk dejlig lukket terrasse som er delvis overdækket. Den overdækkede terrasse er perfekt til de lidt køligere aftener hvor man bare ikke har lyst til at være indenfor. Her kan man virkelig nyde solen og den friske luft fra Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6332

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben schon einige Male dieses Haus gewählt. Durch die schöne überdachte Terrasse können wir bei fast jedem Wetter draußen sitzen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines und gepflegte Ferienhaus mit allem was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

ich kanhn zu Ihrer Beschreibung nichts hinzufügen, sie ist in allen Punkten ok

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.077
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...