Velholdt sommerhus på klitgrund med flot udsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 73, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6314

Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus med stråtag og en fantastisk dejlig beliggenhed på en stor kuperet klitgrund. Herfra er der en flot udsigt over landskabet. Det er tilladt at medbringe to hunde i dette sommerhus.

Flot udsigt over klitterne

I et flot og kuperet landskab finder du dette dejlige og hyggelige sommerhus. Uanset årstiden, så kan man ikke andet en nyde den flotte udsigt fra husets stue eller terrasse. Huset ligger blot 250 meter fra Vesterhavet og den lange sandstrand.

Velholdt og godt indrettet sommerhus

Dette sommerhus har med sine 3 gode soveværelser plads til 6 personer. To af værelserne er med dobbeltsenge og det tredje med køjesenge til børnene. Huset har et dejligt, lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indgang til sauna. I den hyggeligt møblerede stue er der faste tæpper på gulvene og en dejlig brændeovn til kølige dage. Der er fladskærms-TV, parabol og trådløst internet i dette sommerhus.

Et rigtigt skønt sommerhus med skøn beliggenhed på en dejlig klitgrund, hvorfra der er en smuk udsigt over området.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.760
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...