Sommerhus i luksusklassen med udsigt til hav og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 144, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6280
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et helt utrolig flot og meget smagfuldt indrettet sommerhus med den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund med udsigt til hav og fjord. Her er plads til 6 personer og 1 hund. Huset er i flere plan og ligger kun 400 meter fra Vesterhavet.

Fantastisk beliggenhed med smuk udsigt

Dette dejlige sommerhus har den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund. Fra husets ene højtbeliggende terrasse har du en ubeskrivelig smuk udsigt over havet på den ene side og fjorden og hele sommerhusområdet på den anden side. Tag en god flaske vin med op og se solen forsvinde ned i det store hav en smuk sommeraften.

Det flotte stråtægte hus ligger trygt bag ved klitterne, så selvom det blæser er der altid mulighed for at finde læ. Der er virkelig tænkt på, at der skal være mulighed for at sidde udenfor og nyde den smukke natur.

Godt indretning

Når du træder ind i dette charmerende sommerhus, føler du dig straks velkommen. Det er meget velholdt og fint indrettet. Huset har 3 etager, nederst finder du et godt brygers og et stort dejligt badeværelse. I midteretagen har du en hyggelig stue og et rigtig godt køkken/alrum, endnu et stort badeværelse og et godt lyst soveværelse. Ovenpå finder du 2 store flotte soveværelser med en hyggelig krog i mellem.

I dette hus har I desuden den luksus, at der er hele tre fjernsyn, som alle er udstyret med hver deres receiver. Således kan hvert medlem af familien få set sit yndlingsprogram.

Et fantastisk lækkert sommerhus med en helt enestående udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6280

D.
sagde , Slangerup

Huset er yderst velfungerende, 3 etager, renoveret lækkert med gedigne materialer, ren nydelse! Selv med 6 personer føles det ikke for tæt og der er ikke lydt. Man skal dog kunne lide granitgulv- som er praktisk og kølende i varmen (gulvvarmen kan dog tændes).Terrasser på tre sider af huset- så der er altid mulighed for læ. Grunden er skøn med både gynger og trappe op til udsigt over klitter og Vesterhav.

D.
sagde , Aarhus C

Et helt igennem skønt hus, optimalt beliggende i forhold til stranden og indkøbsmuligheder og på en vidunderlig kuperet grund. Velindrettet og hyggeligt med alt, hvad man har behov for.

D.
sagde , Ry

Dejligt hus i smukke omgivelser. God rumfordeling.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2004 / 1955

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...