Femstjernet luksusferiehus med udebruser – kun 300 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 28, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6236
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Det moderne feriehus på Holdvej 28 er bygget i 2021 og har plads til 8 personer. Feriehuset ligger i første klitrække og kun 300 m fra Vesterhavet. Det femstjernede sommerhus i Søndervig har både udebruser og infrarød sauna og en stor træterrasse, og er den helt ideelle feriedestination for familien eller vennerne, der sætter pris på kvalitet og wellness.

 

Moderne luksussommerhus med velafstemt indretning, infrarød sauna og brændeovn

Det 129m2 store hus ligger på en 1201 m2 stor naturgrund og fordeler sig på 4 gode soveværelser samt 2 badeværelser og en stue med integreret køkken. Der er et skønt havkig fra både stuen og terrassen og de store vinduespartier på feriehuset lader masser af lys komme ind i feriehuset, hvor I kan tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter kan I tilbringe tiden på sofaen med spil eller en god bog, hvor brændeovnen og varmepumpen sørger for, I ikke fryser. Begge badeværelser har gulvvarme og den infrarøde sauna giver varmer kroppen op og jer mulighed for at tanke energi og lade op.

 

Berusende timer på terrassen med udebruser

Feriehuset ligger kun 300 meter fra det brusende Vesterhav og har en skøn udsigt fra toppen af klitten ud over havet. Der er mange små stier som fører fra huset gennem klitlandskabet ned til stranden. Feriehuset har desuden en skøn udebruser, hvor man kan skylle sandet af fødderne eller blot køle kroppen af efter en hed dag i solen. Den afskærmede og åbne terrasse på 42m2 indbyder til afslapning med solvogne og havemøbler, og I kan samles om grillen om aftenen mens I nyder solnedgangen over den jyske vestkyst.

 

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

Vesterhavet ligger kun 300 meter væk og der er kun et stenkast til nærmeste strandopgang. Fra terrassen kan I nyde de naturskønne omgivelser eller samles omkring grillen om aftenen. Beliggenheden på Holdvej 28 er tæt på Søndervigs centrum og her finder I alt fra dagligvarer og diverse butikker samt aktivitetscentret Beach Bowl med aktiviteter såsom Segway, bowling og minigolf.

 

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 1.201
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredband, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...