Attraktivt sommerhus med førsteklasses beliggenhed i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 D 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6159

Kun 100 meter fra det blå Vesterhav ligger denne skønne i 2020 renoverede feriebolig til 4 personer og 1 hund. Indretningen er hyggelig og enkel og omfatter både en brændeovn og en lækker wellnessafdeling med sauna og spabad. Her kan I bo i hjertet af Søndervig med gode faciliteter og alt inden for rækkevidde!

Enkelt veludstyret ferielejlighed med central beliggenhed

I 2020 blev dette hyggelige feriehus på 90 kvadratmeter renoveret og moderniseret. Lejligheden er fordelt over to etager. Samtalekøkkenet, stuen med brændeovn, badeværelset med bruser, sauna og spa samt gæstetoilet finder I på stueetagen.
De to soveværelser, hver med en dobbeltseng, finder I på lejlighedens øverste etage.
Kan I godt lide at sove med åbne vinduer, så er det godt havet kun er en enkel klitrække væk og lyden fra havets bølger kan hjælpe jer med at falde i søvn.
Den veludstyrede lejlighed byder tilmed på en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens luksus også tages med på ferien.

Åben, afskærmet terrasse med egen grill

Efter en lang dag på den kilometerlange sandstrand, kan I nyde jeres aften på den afskærmede terrasse. På terrassen er der både havemøbler, liggestole til solelskerene iblandt jer, og en grill til at tilberede lækre retter i det fri på.
I den nærliggende gårdbutik i Houvig finder I en masse lokale specialiteter. Bestemt et besøg værd. I Søndervig by finder I tilmed gode muligheder for shopping og indkøb. Bageren med gode rundstykker og lækre kager er kun 5min gåtur fra lejligheden. Så kan morgenluftning af hunden og turen ned til bageren kombineres på bedste vis.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 3.780
Renoveret / Byggeår:2020 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...