Luksusferiehus i Søndervig med udespa og sauna tæt på hav og by

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 60, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6030
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Luksusferiehus med en god og central beliggenhed i Søndervig med få minutters gåafstand til såvel stranden som den dejlige badebys butikker, restauranter og cafeer. Holder man ferie i dette hus, har man ikke behov for bil under opholdet. Feriehuset er moderne indrettet med store og lyse rum samt en skøn lukket og delvist overdækket terrasse. PÅ terrassen finder I en dejlig udespa, der indbyder til afslapning. Desuden findes grill og havemøbler på den store terrasse.  

Et moderne og lækkert luksusferiehus med plads til 6 voksne og 2 børn

Det luksuriøse sommerhus er opført i kvalitetsmaterialer og fremstår særdeles lyst og indbydende. Det har 3 store værelser med dobbeltseng, god skabsplads og fladskærm og desuden en hems med 2 ekstra sovepladser til de større børn. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, og med sin fantastiske akustik, smagfulde indretning, brændeovn og fladskærm er rummet det perfekte samlingssted for hele familien. Feriehuset har trådløst internet og det opvarmes billigt med naturgas. Der er gulvvarme i alle rum.

Lukket terrasse, sauna og udespa – wellness for hele familien

Der er 2 dejlige badeværelser – det ene med sauna og udgang til de skønne træterrasser, der omgiver feriehuset. På den lukkede og delvist overdækkede  terrasse, er der en lækker udespa, som børnene vil elske at bade i om dagen, og hvori de voksne kan slappe af med et glas vin under stjernehimlen om aftenen. Den perfekte afslutning på en aktiv dag! Terrassen er desuden udstyret med havemøbler, solsenge og grill.

Tæt på både byen og naturen

Luksusferiehuset er omgivet af volde med marehalm, hvilket giver mulighed for privatliv samtidig med, at man har en fantastisk udsigt over klitterne. Med kort afstand til Vesterhavet, Søndervigs mange hyggelige butikker og restauranter, til Beach Bowl, badeland, sandskulpturpark og golfbane er man tæt på alt. Det er helt op til en selv, om man ønsker en aktiv eller afslappende ferie. Alle muligheder ligger lige uden for døren! Og man kan gå til det hele!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6030

D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejligt sommerhus, med et veludstyret køkken. Hyggelig åben stue med pejs, og plads til alle. Gode værelser og senge. På den skønne træterrasse findes fine havemøbler og et skønt udespa. Vi kommer helt sikkert gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Alt var super fint.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 731
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...