Rummeligt luksusferiehus tæt på naturen og med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon
Opstrupsvej 50, Klegod - Søg på husnr. H5846

Leder I efter et feriehus med mulighed for både at slappe af, men også at være aktiv både inden døre, men også udenfor? Så er dette luksusferiehus fra 2020 på Opstrupsvej 50 i Klegod noget for jer. For enden af en stikvej og placeret lige ved siden af et beskyttet naturområde, er der masser af ro at finde i dette sommerhus. I husets rummelige aktivitetsrum er der både et billardbord og et godt træbord til en masse hygge, lege og måske endda konkurrencer? I dette feriehus er der plads til hele familien og familiens 2 hunde er også er velkomne!

Hygge og nærvær med brændeovn og sauna

Den moderne indretning med mange fine trædetaljer giver feriehuset en indbydende atmosfære. De to store vinduer i kip i køkkenet og det store vinduesparti i stuen giver et skønt lysindfald i huset. Disse fremhæver husets fine detaljer og rummeligheden endnu mere.
Brændeovnens placering i stuen og gulvvarmen i hele huset gør, at varmen hurtigt breder sig. I hyggehjørnet ved siden af brændeovnen, kan man nyde flammerne i fred og ro. I det åbne køkken er der god plads til bagning med børnene. De ekstra siddepladser ved køkkenbordet giver i kombination med den åbne indretning mulighed for samvær igennem hele huset.

Ankommer du med elbil? Så kan du straks sætte den til opladning ved el-udtaget ved skuret.

Udendørsaktiviteter og afslapning i vildmarksbadet

Den store åbne terrasse med Jatoba brædder byder på mange siddemuligheder og giver også god plads til at ligge i solen og slappe af. Den delvist overdækkede terrasse skaber behagelige omgivelser at sidde i, også når Vestkysten en gang imellem viser sig fra sin bedste side med god vestenvind.
Vildmarksbadet er stjernen på denne skønne terrasse. Her kan I virkelig få lov til at slappe af og nyde jeres ferie. Imens I slapper af, kan børnene boltre løs på græsplænen på gyngestativet og i sandkassen. Hundene vil garanteret også elske naturen og al den plads, der er rundt om sommerhuset.

Rolig beliggenhed lige ved siden af et beskyttet naturområde

Sommerhusets beliggenhed og størrelsen af grundstykket på over 1700 kvadratmeter giver mulighed for masser af lange gåture i klitlandskabet. Med en rask gåtur på 700m når man til den kilometerlange strand, som er fantastisk hele året rundt.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 1.736
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, El-Stik (biler).

Henter data...

Se priser
Søger...