Moderne feriehus med sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon
4885
Opstrupsvej 42, Klegod - Søg på husnr. H5499

I alt kan 8 personer tilbringe en dejlig ferie tæt på naturen i dette moderne feriehus. Sommerhuset på Opstrupsvej 42 blev bygget i 2019 og er udstyret med mange faciliteter både indendørs og udendørs: Saunaen og udespaen sørger for afslapning, mens gynger og sandkasse giver børnene plads til leg. Hårde hvidevarer som opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine sørger for alt det praktiske.

Åben indretning med brændeovn og højt til loftet

I husets veludstyrede køkken er der masser af plads til madlavning sammen med hele familien. Imens opvaskemaskinen klarer oprydningen, kan I trække ud i opholdsrummet, hvor brændeovnen året rundt udstråler en dejlig varme. De høje lofter, lyse trævægge og store vinduer skaber en åben og moderne stemning, som samtidig værner om følelsen af sommerhusferie.

Huset råder over 2 badeværelser med gulvvarme, og fra det største badeværelse er der adgang til saunaen. Børnene vil elske køjesengene i det ene soveværelse, og hvis de ældre børn har brug for lidt alenetid, kan de trække sig tilbage på hemsen, hvor der ligger ekstra madrasser.

Afslapning i sauna og i udespa på afskærmet terrasse

På den afskærmede terrasse finder I det udendørs spabad. En tur i udespaen kan kombineres med nogle timer i saunaen for at få kroppen helt ned i gear. Ved feriehuset ligger også en lukket terrasse – perfekt til familiens børn og to hunde. Hvis tøjet bliver beskidt, klarer vaskemaskinen og tørretumbleren nemt tøjvasken.

Skulle vejret være er mindre godt, kan I sætte jer i læ på den overdækkede del af terrassen eller spille poolbillard indendørs. Når børnene trænger til frisk luft, kan de flyve højt til vejrs på gyngerne og grave dybe gange i sandkassen. De mindre børn kan lege købmand i det lille legehus, imens de større børn går på opdagelse på den store naturgrund.

Dejlig naturgrund i Klegod ikke langt fra Vesterhavet

Sommerhuset ligger på en 2.000 m2 naturgrund, 700 meter fra stranden og Vesterhavet. Efter en kort biltur kan I købe ind i Hvide Sande, hvor I også har mulighed for at tage på havnerundfart eller fiskeauktion. Mod Nord ligger feriebyen Søndervig med sine restauranter og mange aktivitetsmuligheder som Segway, bowling og minigolf.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...