Hyggeligt feriehus med lukket terrasse i Klegod

3
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 8, Klegod

- Sommerhusnr.: H5188
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie i et klassisk stråtækt hus? Så er Feriehuset på Nordsø Ferievej 8 bestemt en oplagt mulighed for jer. Der er tale om et klassisk feriehus, som er blevet renoveret i 2020. Sommerhuset er på 60 m2 og rummer plads til 6 personer – og selv jeres familiehund er meget velkommen! Feriehuset ligger godt 900 meter fra den skønne strand på den danske Vestkyst og byder på en god ferie for såvel familie eller kærestepar.

Hyggeligt stråtækt hus med brændeovn

I vil hurtigt føle jer velkomne i det stråtækte hus. Sommerhuset er blevet renoveret i 2020, og væggene er holdt i hvide farver, og sammen med de store vinduespartier virker feriehuset lyst og venligt. Feriehusets highlight er opholdsstuen, hvor både køkken, spisestue og stue er integreret. Her kan I planlægge feriens aktiviteter eller tilberede et lækkert middagsmåltid. Om aftenen kan I sidde og hygge jer med en god bog i hyggekrogen og den energivenlige varmepumpe sørger for et godt indeklima mens opvaskemaskinen klarer det praktiske.

Sommerhuset på Nordsø Ferievej 8 er fordelt på 2 soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet 2 enkeltsenge. Der er desuden 2 enkeltsenge på hemsen.

Indhegnet terrasse og stor naturgrund

Feriehuset byder på flere muligheder for at nyde den herlige danske Vestkyst. Selve feriehuset ligger på en 2003 m2 stor naturgrund, og her er en lukket terrasse, som er en drøm for enhver hundeejer. For de mindste i familien tilbyder sandkassen rig mulighed for at udleve fantasien, og gyngen sørger for sjov og action. Mens børnene leger, kan de voksne hygge sig i havemøblerne på terrassen, og om aftenen kan I tilberede en hyggelig middag over grillen.

Klegod – Naturskønt område mellem Fjord og Hav

Feriehuset på Nordsø Ferievej 8 ligger i naturområdet Klegod. Her har I det perfekte udgangspunkt til jeres ferie og ferieaktiviteter, idet sommerhuset ligger midt mellem Hvide Sande og Søndervig. Begge byer er gode udflugtsmål og tilbyder restauranter, cafeer og gode indkøbsmuligheder. Fra Klegod er der heller ikke langt til handelsbyen Ringkøbing.

Fra feriehuset er der ca. 900 meter ned til det brølende Vesterhav, der indbyder til lange gåture langs vandet i det fine hvide sand eller en opkvikkende dukkert i de forfriskende bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5188

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus bietet draußen sehr viel Platz für Kind uns Hund. Der äußere Bereich war sehr gepflegt.Besonders schön fanden wir auch die Feuerschale, in der wir ab und an auch ein Lagerfeuer machten.
Das Haus selbst ist relativ klein, aber es reicht aus (wir waren 3 Personen mit Hund). Es war sehr gemütlich eingirchtet mit schönen kleinen Details. Bei uns war die Couch besonders beliebt. Was wir auch sehr schätzen, dass der Terassenbereich vollkommen geschlossen ist, so dass wir auch den Hund frei laufen lassen konnten.
Der obere Bereich war für uns nicht wirklich angenehm und super klein. Wir haben diesen aber auch gar nicht gebraucht. Außerdem empfanden wir das Haus leicht klamm, aber wenn man etwas mit dem Holzofen einheizt, ist es auch schnell verflogen. Was auch ein toller Pluspunkt ist, ist das viele Brennholz im Schuppen und der unglaublich offene Blick nach draußen und der Blick direkt auf den Leuchtturm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, feines Ferienhaus. Praktische& gemütliche Ausstattung. Tolle eingezäunte Terrasse( Husky- getestet)mit Blick auf den Lyngvig Fyr. Der Hems ist ein tolles Kinderparadies und auch das Grundstück lässt Kinderherzen höher schlagen.

DE
D.
sagde , Norderstedt

Schönes kleines Haus, Sonnenterrasse und Garten super
für Familie mit 2 Kindern super
aber leider klaustrophobisches Badezimmer

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.003
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...