Sommerhus med swimmingpool, spa og 1 hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 17, Klegod

- Sommerhusnr.: H5013
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og funktionelt sommerhus med swimmingpool, lys og venlig indretning. Stor lukket terrasse. I husets wellnessafdeling er der swimmingpool, spabad til 2 personer og badeværelse. Huset er indrettet så du kan holde øje med ungerne i poolen, mens du hygger dig i stuen. Renoveret i 2015.

Ferie med swimmingpool & spa

Dette sommerhus er særdeles velegnet til ferie hele året igennem, med swimmingpool, spa og sauna og Vesterhavet en rask spadseretur væk. Der er 4 soveværelser, 3 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste har køjesenge. Badeværelset er indrettet med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler, sauna og gulvvarme, derudover er der et badeværelses afsnit i poolafdelingen, hvor der er en hjørnespa, bruseniche samt gulvvarme. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser med en 10 L. frostboks. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, og der er laminatgulv begge steder. Der er en brændeovn i stuen, samt fladskærms-TV, DVD, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Poolafdelingen er tilgængelig via stuen, her er der også gulvvarme. En hund er tilladt i sommerhuset. Der er en energibesparende varmepumpe til poolopvarmningen.

Gode terrasser – ideelt til hunden

Der er 2 gode terrasser til huset. En mod øst, hvor den er delvist overdækket, terrassen er skøn om morgenen og formiddagen. Mod vest er der en dejlig lukket terrasse, som også er delvist overdækket, denne terrasse er ideel for de mindre børn og hund. På husets plænegrund er der et gyngestativ og en sandkasse. Klegod ligger midt mellem Hvide Sande og Søndervig, og der er således mange muligheder for shopping, restaurant besøg, lystfiskeri eller blot gåture i den vidunderlige natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5013

DE
D.
sagde , Deutschland

großes Ferienhaus, netter Pool, großer Garten. Alles vorhanden, was das Herz begehrt

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus. Bis auf zu wenig Schrankraum alles vorhanden.
Die Größe des Pools war für die Kinder absolut ausreichend.
Der Garten ist sehr groß und das Trampolin natürlich der Renner.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sauber und ordentlich. Sehr gut ausgestattet. Die Badezimmer könnten eine Renovierung vertrage. Es ist ein gepflegtes, großes Grundstück mit Spielgeräten und einem Trampolin vorhanden. Bei Belegung des Hauses mit 8 Personen fehlt es an Stauraum. Alles in allem ein schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.034
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...