Sommerhus med swimmingpool, spa og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 17, Klegod

- Sommerhusnr.: H5013
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Lyngvejen 17 finder I dette dejlige og funktionelle sommerhus med både swimmingpool, brændeovn, spa og sauna. Huset er lyst og venligt indrettet og har tilmed en stor, lukket terrasse. Ferieboligen er indrettet så I kan holde øje med ungerne i poolen, mens I hygger jer i stuen. Sommerhuset gennemgik en større renovering i 2015 og har plads til 8 personer og 1 hund.

Ferie med swimmingpool & spa

Dette sommerhus er særdeles velegnet til ferie hele året igennem, for her er swimmingpool, spa og sauna og Vesterhavet er kun en rask spadseretur væk. Der er 4 soveværelser, 3 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste har køjesenge, hvilket børnene helt sikkert ville elske. Badeværelset er indrettet med bruseniche, sauna og gulvvarme og her finder I også husets vaskemaskine, tørretumbler, så I ikke skal være bekymrede for at løbe tør for rent tøj. Dertil er der også et badeværelsesafsnit i poolafdelingen, hvor der er en hjørnespa, bruseniche samt gulvvarme.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for at tage opvasken i hånden og i stedet kan bruge tiden med de mennesker, I holder af. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, hvor der er en brændeovn – perfekt til at give den klassiske sommerhusstemning. I stuen er der også fjernsyn, så I rigtig kan hygge i sofaen om aftenen. Hele opholdsrummet opvarmes af en energibesparende varmepumpe.I hele huset er der gratis trådløst internet.

Gode terrasser – ideelt til hunden

Der er 2 gode terrasser til huset. En mod øst, hvor der er skønt at nyde sin kaffe om morgenen og formiddagen. Mod vest er der en stor, lukket terrasse, som er ideel for de mindre børn og hunden, så de ikke vandrer på eventyr på egen hånd. På husets store plænegrund er der et gyngestativ og en sandkasse til de mindste og gode muligheder for en fodboldkamp for alle feriens deltagere.

Tæt på byerne og samtidig midt i naturen

Klegod ligger midt mellem Hvide Sande og Søndervig og der er således mange muligheder for shopping, restaurant besøg, lystfiskeri eller blot gåture i den vidunderlige natur. Uanset om I går mod øst eller vest, har I mindre end 1 kilometer til vandet. Mod øst finder I Ringkøbing Fjord og mod vest har I det brusende Vesterhav, som altid er et besøg værd uanset årstid.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5013

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine Oase der Ruhe bietet dieses Haus mit Pool und Sauna zum entspannen, der Abenddrink auf der Sonnenterrasse lassen hier die Gedanken baumeln. Das helle und Sonnendurchflutete Haus letzt keine Wünsche zum verweilen offen bei schlechten Wetter.
Für Kinder ist bei guten Wetter im Garten Spielgeräten und eine große Rasenfläche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Poolhaus mit großem Garten, zwei Schaukeln, Sandkiste und großem Trampolin. Das Haus an sich ist schon etwas älter, das sieht man an einigen Stellen,
es ist alles gut in Schuss und es hat seinen Charme.
Auf der Terrasse lässt sich gut die Sonne genießen, dabei hat man die Spielgeräte gut im Blick.
Der Pool hat eine schöne Größe zum Plantschen und es lässt sich an Regentagen dort gut aushalten.
Für acht Personen könnte es dann aber etwas eng werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat für 4 Personen alles was eine Familie benötigt, darüber hinaus ist das Badezimmer zu klein.
Es gibt keine Wickel Möglichkeit im Bad.
Es ist ok, aber im Ganzen in die Jahre gekommen.
Das Grundstück ist schön groß, die Lage ruhig und mit Glück sieht man Hasen auf dem Grundstück.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.034
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...