Hold familieferien i dejligt feriehus til 5 personer tæt ved Lyngvig Fyr

3
icon
icon
icon
Fyrmarken 76, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5870

Ikke langt fra Lyngvig Fyr, på Fyrmarken 76, finder I dette hyggelige træferiehus. Her, tæt på både Søndervig og Hvide Sande – og midt i sommerlandet – har I alle muligheder for skøn ferie. Nyd den friske luft og naturen – for så at vende tilbage til hverdagen med ny energi.

Sommerhushygge foran brændeovnen

Stil straks bilen i den lukkede garage og nyd sommerhuset og stemningen i det vestjyske klitlandskab. Sommer eller vinter – naturen har altid noget at byde på.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Her er alle med i fællesskabet – også når man står i køkkenet. Køkkenafdelingen er praktisk indrettet med bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine

Stuen er hjemligt indrettet, og især på de køligere dage er der lagt op til familiehygge foran den knitrende ild i brændeovnen, måske med kort- og brætspil.

Feriehuset har plads til 5 personer, fordelt på 3 soverum, 2 rum med dobbeltsenge og et med en enkeltseng. Husets vaskemaskine gør det nemt at pakke til alle – og til al slags vejr.

Nyd solnedgangen over klitterne

De store – og delvist overdækkede terrasser, både mod nord og syd – indbyder til masser af udetid her. Nyd morgenkaffen – og se solopgangen mod øst. Den store naturgrund rundt om sommerhuset indbyder til leg og fodboldkampe.

En dejlig veltilberedt grillmiddag på terrassen med den smukke aftenhimmel i baggrunden er den ultimative afslapning.

Vil I hellere opleve solnedgangen fra den flotte sandstrand, ligger Vesterhavet kun en kort spadseretur væk – igennem sommerhusområdet og over klitterne. Perfekt til en lille aftentur.

Holmsland Klit – masser af naturoplevelser m.m.

Oplevelserne ligger lige uden for døren her på Fyrmarken. Området er kendetegnet med gode cykelstier – igennem sommerlandet – lige bag klitterne og væk fra vejen. Fra Nr. Lyngvig Fyr er der kun 6-7 km til både Hvide Sande og Søndervig, hvor I begge steder finder gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter, is-cafeer og meget mere.

Besøg f.eks. også det aktive og spændende havnemiljø i Hvide Sande. I Fiskeriets Hus og til fiskeriauktionen mærker I bl.a. noget af det aktive liv ved havet her. Gå rundt på havnen – og mærk stemningen i Danmarks vestligste Fiskeriby.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 1.148
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Søger...