Skønt sommerhus i klassisk bondegårdsstil med enestående udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvig Havnevej 40, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5774
16 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
ca. 30
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et stenkast fra den naturskønne Lyngvig Havn med udsigt til Ringkøbing Fjord ligger dette skønne, stråtækte sommerhus med udendørs pool og plads til 16 personer. Huset blev gennemrenoveret i 2019, og i det nye interiør kombineres en moderne indretning med den klassiske bondegårdsstil. Det skaber en helt særlig stemning i feriehuset, som gør ferieopholdet ekstra specielt.

Udendørs pool, balkon og flere dejlige terrasser

På den store terrasse langs siden af feriehuset finder I den dejlige udendørs pool, som I kan tage en morgendukkert i fra maj til og med oktober. Alt efter temperaturen udendørs, opvarmes poolen fra 16-26 grader af et solaranlæg. Mellem svømmeturene i poolen kan I solbade på liggestolene langs poolkanten eller nyde en kold drink i skyggen på den overdækkede terrasse.

Fra balkonen på 1. sal er der direkte udsigt til fjorden og den smukke havn, som også kan ses fra den lille terrasse foran huset. Det er de perfekte steder at starte dagen med en kop kaffe i morgensolen.

Lys og gennemført indretning med lækre detaljer

Det moderne køkken er rigt udstyret: Her er både 2 ovne, 2 køleskabe med frysere og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der direkte forbindelse til spiseområdet, hvor hele ferieflokken kan samles til en lækker middag om det lange spisebord. Herfra kan I gå videre ud til poolen på terrassen.

Både i stueetagens og 1.-salens opholdsområde er der kamin og en fantastisk fjordudsigt gennem de store vinduespartier. Der er i hele indretningen værnet om husets originale stil: Kombinationen af hvidmalede vægge, originale trævægge og forskellige træ- og stengulve gør stemningen i huset både hyggelig og moderne.

Praktiske faciliteter og afslapning i saunaen

Imens vaskemaskinen og tørretumbleren i bryggerset klarer tøjvasken, kan I tænde op for saunaen og lade kroppen komme helt ned i gear. For at køle ned igen har I måske lyst til en dukkert i fjorden?

Når dagen går på held, kan I trække jer tilbage i de 7 forskellige soverum, der både ligger i stueetagen og på 1. sal. Her er lyse farver og bekvemme senge sat sammen med møbler i en ældre, original stil. De lave dørhøjder enkelte steder på 1.-salen kombineret med de høje lofter i kip vidner om husets alder og bidrager til den hyggelige bondegårdsstil.

I alle værelserne er der et dejligt lysindfald og udsigt til den flotte naturgrund. Skulle I få besøg af to ekstra gæster på jeres ferie, kan der også redes op til dem, sådan at de kan overnatte og nyde udsigten i morgensolen sammen med jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5774

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Ferienhaus, tolle Umgebung, sehr gut ausgestattet, würden dieses Haus sofort wieder buchen. Ein zusätzliches Bad und dieses Haus wäre absolut perfekt, aber auch so, sehr zu empfehlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Vi blev bare så positiv overrasket. Beliggenhed og indretning

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hatte im Grunde alles was man braucht. An der Sauberkeit muss gearbeitet werden und die Aufteilung der Zimmer im Obergeschoss ist mit großen Gruppen eher schlecht geplant.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:349 / 5.046
Renoveret / Byggeår:2019 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...