Smukt sommerhus til 6 personer i Nr. Lyngvig med udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 13, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5501
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Nyd jeres ferie I et charmerende og autentisk sommerhus i Nr. Lyngvig, hvor I er omringet af den skønne natur og de to byer Hvide Sande og Søndervig. Området her er perfekt til mange lange gåture i den smukke natur eller sjove oplevelser ved enten Ringkøbing Fjord eller Vesterhavet. Sommerhuset på Anker Eskildsens vej 13 har plads til 6 personer, som kan nyde den fine indretning, hvor der er sat fokus på den afslappende og rolige stemning. Desuden med spabad og sauna.

Rolige omgivelser med spabad og sauna

Hvis I har behov for en hyggelig, afslappende og rolig ferie, hvor der primært skal være fokus på at få ladet batterierne op og hyggeligt samvær med familien. Så er sommerhuset på Anker Eskildsens vej 13 et rigtig godt bud. Et funktionelt køkkenalrum vil danne rammer for en ferie med nærvær i fokus, her kan I nemlig lave dagens lækre måltider, se tv på apple tv’et eller nyde varmen fra brændeovnen.

Derudover kan I nyde udsigten til den skønne natur i alt slags vejr i sommerhusets udestue. Perfekt til en rolig morgen med en kopkaffe eller en lun eftermiddag med et brætspil.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser med henholdsvis 3 dobbeltsenge. Soveværelserne har et roligt udtryk, som helt sikkert vil sørge for en rolig og afslappende nats søvn. Sommerhuset har både et badeværelse og et gæstetoilet med gulvarme, så I ikke behøver at stå i kø for at børste tænder om morgenen. På badeværelset finder I desuden en sauna og et spabad, som sørger for et ekstra afslappende element.

Skøn terrasse omgivet af smuk natur

På den åbne terrasse har I frit udsyn til den skønne og fredfyldte natur der ligger omkring sommerhuset. Sommerhuset er nemlig beliggende på en smuk natur- og klitgrund, som er præget af de karakteristiske lyng og marehalms områder.

På terrassen kan I nyde hele dagen alt fra morgenkaffen til en lækker og hyggelig grillaften. Udenfor finder I desuden en sandkasse, som de mindste feriegæster garanteret vil elske.

Tæt på Søndervig og Hvide Sande i Nr. Lyngvig

Sommerhuset er beliggende i det skønne sommerhusområde Nr. Lyngvig. Her er der masser spændende steder at besøge. Lige fra Lyngvig Fyr til Ringkøbing Fjord, hvor der er masser af muligheder for at gå nogle lange ture og tage på picnic i naturen.

Nogle kilometer fra sommerhuset ligger den charmerende havneby Hvide Sande, hvor I kan foretage jeres daglige indkøb, spise frokost på en lækker cafe eller kigge i nogle af de spændende tøjbutikker. Nogle kilometer i den anden retning ligger feriebyen Søndervig, som ligeledes tilbyder en masse spændende butikker og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...