Lyst og venligt feriehus med fjordudsigt og skøn terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndergade 88, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4767
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det lyngklædte klitlandskab lige syd for Hvide Sande ligger dette skønne feriehus til 4 personer. En lys og venlig indretning vil straks byde jer velkommen, og udvendigt venter jer en fed terrasse, hvorfra I har en fantastisk udsigt ned til fjorden.

Dejlig indrettet med en mødekommende atmosfære

Så snart I træder ind på Søndergade 88, vil I føle jer hjemme. Den lyse og venlige indretning med træfarver og store vinduer, der inviterer solen og naturen indenfor, skaber en imødekommende atmosfære.

I det åbne opholdsrum er køkken og stue slået sammen i ét, og mens I tilbereder aftensmaden eller flader ud på sofaen, kan I nyde den flotte fjordudsigt gennem vinduerne. På de kølige feriedage står brændeovnen klar til at varme jer.

Nyd solopgangen og fjordudsigten fra de skønne terrasser

Rundt om sommerhuset løber en dejlig afskærmet terrasse, og I kan hele dagen følge med solen rundt og slænge jer i husets liggestole i fred og ro. Den fantastiske udsigt til Ringkøbing Fjord kan nydes dagen lang, og er I rigtig morgenfriske, kan I stå op til de smukkeste solopgange.

Nyd eftermiddagskaffen ved det lille bord-bænkesæt på toppen af en klit. Her har I den mest fantastiske udsigt over det fascinerende klitlandskab og det brusende Vesterhav. Ren afslapning og balsam for krop og sjæl.

Efter en lang dag ved stranden – og flere dukekrter i Vesterhavet – er en tur udebruseren rigtig dejligt, og I undgår alt sandet indenfor (kan benzttes fra april til november).

Mellem hav og fjord – tæt på Vesterhavet og Hvide Sande by

Beliggenheden mellem hav og fjord er helt unik, og I har hverken langt til den smukke Ringkøbing Fjord eller det lige så imponerende Vesterhav. Kun 200 meter skiller jer fra den brede sandstrand, som året rundt byder på nye oplevelser og er et sikkert hit blandt alle aldre.

Der er heller ikke langt til butikker og by, og en rask gåtur – eller få minutters kørsel – bringer jer direkte til Hvide Sandes charmerende bymidte, hvor der kan shoppes, spises god mad og købes is i lange baner i det gode vejr.

Her er I sikret en skøn og afslappende ferie midt i den fantastiske natur og tæt på både hav og by.

 

Læs mere om et fedt sommerhus

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4767

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Reiz des Hauses ist der fantastische Blick auf den Fjord.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das zweite Mal in dem Haus, nach wie vor ist die Lage mit direktem Dünenzugang absolut traumhaft. Der Blick auf den Fjord aus der Küche und die zugehörige Hausdüne mit weißer Bank und Blick auf den Fjord und das Meer ist ein Highlight.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern eingerichtet, groß und hell gestaltet. Die Ausstattung lässt an fast nichts (außer vielleicht einer Mikrowelle) zu wünschen übrig. Es befindet sich in bester Lage auf einer Düne mit toller Aussicht über den Fjord. Besonders erwähnenswert sind die Matratzen, die alles, was wir bisher in Ferienhäusern erlebt haben, um Längen übertreffen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1931

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...