Nybygget ferielejlighed med unik beliggenhed i Hvide Sande

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 117, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4591
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte, nybyggede ferielejlighed er beliggende med kun få minutters gang til restauranter, butikker og den skønne hvide sandstrand. Ferielejligheden ligger i et nybygget område tæt på Ringkøbing Fjord og kun 10 minutters gang til de hvide sandstrande.

Stor ferielejlighed med overdækket terrasse

Den 106 kvm store lejlighed indbyder til hygge og samvær med hele familien. Der er plads til at reflektere over dagens oplevelser med en kop kaffe i hånden eller en god bog i en af liggestolene på den skønne overdækkede terrasse.

I køkkenet er der opvaskemaskine og mikroovn samt køleskab med lille frostboks. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så her kan hele familien samles og nyde hinandens selskab. Her er der mulighed for fælles madlavning, hvor familien er samlet omkring det. Måske I får lyst til en familieaften i sofaen foran tv´et med popcorn og hygge på de mørke efterårsaftener.  

Tre soveværelser og to badeværelser

I lejligheden er der tre soveværelser, hvoraf to soveværelser har dobbeltsenge. Trælaminatgulvene i lejligheden er allergivenlige og behageligt at betræde.

De to lækre og moderne badeværelser er begge med behagelig gulvvarme samt lyst og lækkert interiør. På det ene badeværelse er vaskemaskinen, så det er nemt af putte badetøjet i den efter en dejlig dag på stranden eller i vandet.

Dejligt område med vand på alle sider

Brug din dag på shopping i de mange butikker ved havnen i Hvide Sande, som kun ligger 10 minutters gang væk. Eller tag en skøn fisketur med hele familien og fang dagens aftensmad og tilbered maden i grillen, på lejlighedens overdækkede terrasse. Skal madlavningen være ekstra nem, så ligger byens mange restauranter i gåafstand fra ferielejligheden. Måske I har lyst til en dejlig dag på stranden – her kan I nyde dagen med tæerne i det hvide sand, mens børnene bygger sandslotte.

Den lille, men hyggelige lystbådehavn, ligger kun et stenkast fra lejligheden. På de smukke sommeraftener kan familien nyde en dejlig gåtur i området. Der er anlagt sti langs fjorden hele vejen hen til byens hotspot, surf centret, hvor byens kabelpark ligger. Her kan alle forsøge sig med stand up paddling, kanosejlads, vindsurfing eller en sjov og hurtig tur på kabelbanen. Mange timers sjov for børn og voksne venter jer.

Eller giv jer selv en shoppetur til den hyggelige gamle købstad, Ringkøbing. Byen ligger ca. 25 km fra Hvide Sande og er den største by i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4591

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung hat eine sehr schöne Aufteilung. Gerade mit zwei Pärchen und zwei Kindern ist die Wohnung ideal. Die Wohnung ist auch sehr geschmackvoll eingerichtet.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt med vand lige ved terrassen. Tag suppen igennem kanalerne, igennem lystbådehavnen ud i fjorden

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese Wohnung würde ich sehr gerne weiter empfehlen, sehr sauber und ordentlich ,wir hatten einen sehr schönen erholsamen Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...