Luksuriøst aktivitetshus med spa, sauna og udespa 150 m fra havet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Granvej 4, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1055
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

8 personer kan sammen med op til 2 hunde nyde en vaskeægte luksusferie i sommerhuset på Granvej 4, der er bygget i 2020. Nyd ferien sammen og tag et spil billard i luksussommerhusets aktivitetsrum, eller læn jer tilbage og slap af i den indendørs spa eller udespaen efterfulgt af en tur i saunaen. Hele herligheden ligger kun 150 meter fra stranden i Årgab!

Tag et spil billard i aktivitetsrummet eller slap af i spabadet

Sommerhuset på Granvej 4 emmer af modernitet og luksus. Fra det øjeblik I træder ind i sommerhuset, vil I føle jer godt tilpas i den lyse og moderne indretning. Fordelt på sommerhusets 180 kvadratmeter finder I 4 soveværelser, 2 badeværelser, opholdsrum og aktivitetsrum.

Dette sommerhus er perfekt til jer, der ønsker mange hyggelige feriestunder sammen. I kan samle jer om et spil eller en film i opholdsrummet. I kan også finde ud af, hvem der er den ultimative mester i billard. Ryk ind i aktivitetsrummet og sæt gang i en billardturnering, hvor I med sikkerhed får mange sjove timer til at gå sammen.

Derudover kan I forkæle jer selv med en tur i spa. På det ene af sommerhusets to badeværelser finder I et lækkert spabad, hvor I kan læne jer tilbage og mærke, hvordan det varme vand sammen med boblerne får alle musklerne i kroppen til at slappe af.

Lækker terrasse med wellnessområde og kun 150 meter til stranden

Et af sommerhusets helt store højdepunkter finder I på terrassen. Her er et skønt wellnessområde med udendørs spabad og sauna. Hop en tur i udespaen og nyd det varme vand under åben himmel. Det er værd at prøve, uanset hvornår på året, I er på ferie i sommerhuset.

Find liggestole, havemøbler og grillen frem, og nyd de varme sommerdage fra morgen til aften på den lækre, delvist overdækkede terrasse. Til børnene er der også gynge og sandkasse, der vil underholde dem i timevis, mens forældrene læner sig tilbage og nyder solen og den friske luft på terrassen.

Det fantastiske Vesterhav skal opleves under jeres ferie i Årgab. Med kun 150 meter hertil tager det ikke mange minutter til fods at nå til det smukke blå hav. Her kan I gå lange ture på de kilometerlange strande eller snuppe et friskt dyp i bølgerne. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle fødderne under den udendørs bruser for derefter at hoppe en tur i saunaen på terrassen og få varmen igen.

Oplev fiskerbyen Hvide Sande

Nord for Årgab finder I den hyggelige fiskerby, Hvide Sande. Med et besøg i en fiskerby skal I selvfølgelig et smut forbi havnen og se de mange både, der ligger der. I kan også shoppe i byens butikker eller spise lækker frokost eller aftensmad på en af byens hyggelige restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset EE1055

D.
sagde , Jelling

Virkelig flot og lækkert husSoverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.400
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...