Skønt 5-stjernet feriehus med udespa og aktivitetsrum, 250 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Tingodden 313 D, Årgab - Søg på husnr. E4992

I det populære feriehusområde Årgab, finder I på Tingodden 313D dette topmoderne feriehus, som er færdigbygget i 2020. Med 175m2 og et lækkert aktivitetsrum, er her er god plads og masser af aktivitetsmuligheder til 8 personer. Det er ideelt til den store familie eller 2 familier, der gerne vil nyde ferien sammen.

Lys og smagfuld indretning

Hjertet i huset er det flotte opholdsrum med stue, spiseplads og køkken. – Køkkenafdelingen er veludrustet og har alt, hvad der skal til for at gøre husarbejdet let for jer under ferien. Fra spisepladsen har I et godt view udover sommerhusområdet og det flotte klitlandskab.

Hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter, kan I hygge jer i det store aktivitetsrum, hvor I finder et billardbord og sofahjørne, hvor I kan nyde varm kakao og kortspil foran den knitrende ild i brændeovnen.

Praktisk opdeling med to badeværelser og infrarød sauna

Feriehuset har 4 værelser og 2 badeværelser og kan derfor nemt opdeles i to afdelinger på hver sin side af opholdsrummet.
Badeværelserne er flotte og praktisk indrettede. Det største har, udover en lækker dobbeltbruser, også infrarød sauna, hvor man kan slappe af efter en lang dag i klitterne.

Udendørs wellness område med udsigt til klitterne

Tilbring en aften i udespaen – og nyd et godt glas vin med udsigt til stjernerne, med Vesterhavets salte duft og dets brusen i baggrunden. Bagefter kan I få varmen i udesaunaen, med efterfølgende afkøling under udebruseren – det er balsam for krop og sjæl.

I kan nyde de smukke solnedgange over klitterne, imens I hygger jer med den veltilberedte grillmiddag på terrassen. Vil I hellere se himlen farves orangerød fra stranden, ligger denne kun en spadseretur på 250 m væk. Perfekt til en aftentur.

Årgab – midt imellem hav og fjord

Området her på Tingodden i Årgab ligger tæt på Hvide Sande by, hvor en tur på havnen er et ”must”. Her kan I både nyde havnemiljøet med dets kuttere og cafélivet.
Har I lyst til vandsportsaktiviteter, finder I både surfcenter og surfskole i Årgab. Her kan I prøve kræfter med alle aktiviteterne på fjorden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 1.588
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...