Charmerende og idyllisk feriehus på flot naturgrund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 39, Årgab

- Sommerhusnr.: E4983

Her på Tingodden 39 finder I dette flotte og hyggelige feriehus, med plads til hele 6 personer. Huset er blevet flot renoveret i 2019 og indeholder 3 værelser – alle med dobbeltsenge. Feriehuset er placeret 1. række lige i klitterne og her kan man høre havets brusen.

1. række til klitterne med moderne indretning i skandinavisk stil

Velkommen indenfor på Tingodden 39. Huset indeholder 116m² og er indrettet minimalistisk og moderne. Her er gratis og hurtigt internetforbindelse, så børnene hurtigt kan komme på nettet og slinge sig i den flotte og store sofa foran brændeovnen og det store tv.

Køkkenet, som er landinspireret indrettet, indeholder alt hvad i kan forvente ved et nyere køkken. Her kan opvaskemaskinen klare det værste opvask.

På feriehusets badeværelse, som også er lyst, er der installeret et badekar. Her på badeværelset er vaskemaskinen også placeret, og I skal ikke tænke på at børnene leger for meget udenfor i sandkassen, eller på den store grund, som hører med til huset. I kan vaske tøjet inden I tager hjem og undgå den store vasketøjsdynge, når I kommer hjem.

De 3 soveværelser er fordelt med 2 på 1. sal og 1 i stueplan. På 1. sal er der bjælker i loftet og her er en stor opholdsstue midt i rummet.

Fredfyldt og populært område

Tingodden 39, ligger i et lille område – kun et smutkast fra Hvide Sande, som hedder Årgab. Årgab indbyder til en masse gå/cykelture langs et smuk og kuperet klitområde. Årgab har også et godt surf område, hvor I kan få kursus i surfing i forskellige niveauer.

Hvide Sande, som blot ligger få km fra Årgab, har både shopping, fiskeri og restauranter til enhver smag.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 23.254
Renoveret / Byggeår:2019 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Udesauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...