Flot feriehus med skønne terrasser med udsigt – 300 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
Granvej 47, Årgab - Søg på husnr. E4887

Flot og stilfuldt indrettet feriehus, renoveret 2019 – beliggende på Granvej 47 i Årgab, lige syd for Hvide Sande. Huset ligger midt i det populære feriehusområde Årgab og tæt på både hav og fjord. Rundt om huset er der flere skønne terrasser, hvoraf én er forhøjet, så man derfra får en fantastisk udsigt over fjorden.

Hyggelig og flot indretning med brændeovn

Huset er flot indrettet med sikker fornemmelse for stil og godt design. Opholdsrummet med den kombinerede stue og køkken er husets hjerte. Den veludrustede køkkenafdeling med bl.a.80 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine ligger i forlængelse af spiseafdelingen og den hyggelige stue.

Her kan man, måske især på de lidt køligere dage, nyde udsigten til naturen og sommerhusområdet mod syd igennem de mange vinduer, alt imens man nyder en kop kaffe i sofaen med den knitrende ild i brændeovnen i baggrunden.

I det flotte og praktiske badeværelse finder I alt, hvad man har brug for – og både bruser og badekar. Her finder I selvfølgelig også både vaskemaskine og tørretumbler.

Vågn op til solopgangen over fjorden og morgenkaffen på terrassen

Dette hyggelige hus på Granvej 47 i Årgab er til 5 personer. Her er 3 fine soverum– alle mod øst og alle med udgang til den flotte træveranda. Her har man muligheden for at stå op med solen – og nyde morgenkaffen på verandaen lige udenfor, til solopgangen over Ringkøbing fjord.

Hele huset har et rigtig fint lysindfald igennem de mange ovenlysvinduer i hele vestsiden af huset, og sammen med de store vinduespartier giver det godt lys, samt et indtryk af at bo midt i naturen. Om aftenen, når det er mørkt, kan man også nyde stjernehimmelen fra sofaen, måske sammen med et godt glas rødvin. Ren hygge.

Oplev solnedgangen over klitterne og hør havets brusen fra terrassen

De mange terrasser rundt om huset skaber flere hyggelige områder – og der er rig mulighed for at finde læ, nyde solen og naturen. En af terrasserne er forhøjet og med læ omkring. Herfra har man en flot udsigt over fjorden, helt perfekt til eftermiddagskaffen. – Ren afslapning og ultimativ nydelse må være en veltilberedt grillmiddag på terrassen, et godt glas vin og at se solnedgangen farve himlen orangerød over klitterne – med Vesterhavets brusen og salte duft i baggrunden.
Vil man hellere nyde solnedgangen på stranden, er der kun 300 meter til vandet, perfekt til en lille aftentur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.819
Renoveret / Byggeår:2019 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...