Luksuriøst feriehus med wellness og aktivitetsrum, hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Tingodden 313 E, Årgab - Søg på husnr. E4778

På Tingodden 313 E finder I dette superflotte og luksuriøse feriehus, færdigbygget i 2020. Her er rigeligt plads til 8 personer på de 171 m2. Her er masser af muligheder for wellness – både med infrarød sauna, udespa og udesana. Et lækkert aktivitetsrum indbyder til socialt samvær og hygge for hele familien.

Lækker indretning i flot skandinavisk stil – med aktivitetsrum

Det flotte opholdsrum med stue, spiseplads og køkken er hjertet i huset, og hvor familien naturligt samles. Igennem de store vinduespartier mod syd har man et godt view udover sommerhusområdet og det flotte klitlandskab

Det store aktivitetsrum indbyder til masser af familiehygge – både med spil og sofahygge foran brændeovnen. Det store poolbord indbyder måske til en dyst om opvasken.

Dobbeltbrus, 2 badeværelser og infrarød sauna

De to badeværelser er flotte og praktisk indrettede, i hver sin side af huset. Det største har, udover en lækker dobbeltbruser, også infrarød sauna, hvor man kan slappe af efter en lang dag ved stranden.

Wellness på terrassen med udsigt til klitlandskabet

Nyd solens stråler fra liggestolene på den lukkede terrasse, hvor I kan lade børn og hunde lege frit. Lav en lækker grill middag sidst på dagen og nyd den på terrassen i aftensolen – og se solen farve himlen orangerød over klitterne, alt imens I har havets brusen og salte duft i baggrunden.

Slut dagen af med en tur i udespaen – her er plads til 6 personer – og nyd et godt glas vin med udsigt til stjernerne. Som afslutning kan I lade jer gennemvarme i udesaunaen – rent velvære.

Har I lyst til en lille spadseretur, ligger stranden kun ca. 250 meter væk – ideelt til en lille aftentur.

Hvide Sande – hjertet på Holmsland Klit

Tingodden ligger lige syd for Hvide Sande – hvor fjorden og havet mødes ved slusen. En tur på havnen og omkring slusen er et ”must”. Her kan I både nyde havnemiljøet med dets kuttere og cafélivet.

I Årgab kan I prøve kræfter med alle vandsportsaktiviteterne på fjorden – I finder både surfcenter og surfskole her.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 1.344
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...