Feriehus med lukket terrasse og god beliggenhed

4
2628
Tingodden 515, Årgab - Søg på husnr. E4512

Dette velholdte feriehus er helt ideelt til den lille familie eller parret, der ønsker en afslappende ferie i smuk natur og med kort afstand til den populære havneby, Hvide Sande. Indretningen er hyggelig og lettere rustik, så den autentiske feriehusstemning ikke er gået tabt.

Feriehuset og den lukkede terrasse indbyder til afslapning og grillhygge

Feriehuset er enkelt og hyggeligt indrettet, så der her er plads til at få en pause fra hverdagen og bare nyde tiden med hinanden.

Især den hyggelige stue med brændeovnen indbyder til afslapning med en spændende bog, sjove spil eller en god film.

Solskinsdagene kan du nyde på de gode terrasser. Der er en dejlig stor og lukket terrasse, hvor du kan nyde solen både om morgenen og om dagen. Og i vest er der en afskærmet og delvist overdækket terrasse, som er helt perfekt til de hyggelige grillaftener.

Nyd den gode beliggenhed og friske gåture ved stranden

Feriehuset har en dejlig beligghed i et hyggeligt feriehusområde. Herfra er der ikke langt til Hvide Sande, hvor den gode atmosfære og butikkerne på havnen skal opleves.

Derudover er der ikke langt ned til den gode sandstrand, der hele året rundt indbyder til lange gåture langs vandet.

I området er der også en god cykelsti, der forløber gennem hede- og klitlandskabet fra Bjerregård i syd til Hvide Sande og Søndervig i nord. Og ved feriehuset er der plads til cyklerne i garagen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.367
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...