Feriehus 100m fra Vesterhavet i Årgab

4
icon
icon
icon
icon
Tingodden 131, Årgab - Søg på husnr. E4335

Nyd Vesterhavets brusen fra den dejlige lukkede og delvis overdækkede terrasse, hvor børnene og hunden kan opholde sig uden at gå på eventyr alene. Direkte ud til klitterne og kun 100 meter fra Vesterhavet.

Det dejlige hus er bygget i en vinkel, så det giver en fantastisk dejlig terrasse, og samtidig også en rigtig god og rummelig indretning. Terrassen er lukket så børnene og hunden kan opholde sig uden opsyn.

Stor stue med god brændeovn

Husets hjerte er den store stue med den dejlige brændeovn. Her kan I nyde udsigten til klitterne og der er direkte udgang til terrassen.

Køkkenet er godt og velindrettet og ligger i åben forbindelse med stuen, så hele familien kan være fælles om madlavningen.

Dejligt badeværelse med Spabad, sauna og gulvvarme

Efter lange spadsereture indbyder spabadet og saunaen til total afslapning. Huset råder over både et dejligt badeværelse med spabad og sauna samt et gæstetoilet hvis I er flere familier eller generationer samlet.

Der er 3 gode soverum i huset samt en rigtig hyggelig hule med TV og hyggemøbler til de små hvor de kan lege og hygge sig i fred.

Populær beliggenhed i Årgab

Huset har en førsteklasses beliggenhed i det skønne og populære Årgab, på en af de bedste grunde direkte ved foden af klitterne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 1999

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...