Velholdt feriehus på Strandkrogvejen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 36, Årgab - Søg på husnr. E4295

Dette dejlige og velholdte murstenshus med stråtag finder du på Strandkrogvejen i Årgab. Sommerhuset ligger på en dejlig stor naturgrund, tæt på strand og havnebyen Hvide Sande. Huset er til 7 personer og 2 hunde og byder på høj kvalitet, god indretning og komfort.

Praktisk indretning med god plads

Indretningen i sommerhus er klassisk med gode møbler og masser af kvalitetsudstyr. Huset har gode praktiske klinker, som er ideelle, hvis I har hund med. De mange vinduer i husets indretning inviterer det flotte klitlandskab indenfor. Udsigten nyder du også godt af, når du sidder på terrassen. Terrassen er delvist afskærmet og perfekt til varme dage i solen eller middage fra grillen. Til huset hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill. Huset har fire gode soverum, hvoraf de to er med dobbeltsenge og de resterende med enkeltsenge.

Strandkrogvejen – attraktiv for børnefamilier

Sommerhuset ligger på Strandkrogvejen, som er en attraktiv sommerhusstrækning, især for børnefamilier. Vejen ligger godt og isoleret bag Karen Brands Vej og har derfor ikke trafik eller støj i nærområdet. Derimod er det et dejligt, roligt område med gode stier og flot natur, der kan udforskes på cykel eller til fods. Huset ligger desuden bare 150 meter fra stranden, de brusende bølger og hvidt sand. Og Hvide Sande ligger bare 2 kilometer væk. Et sand ferieparadis året rundt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.600
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...