Charmerende sommerhus til 4 personer kun 500 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
Skodbovej 9, Skodbjerge - Søg på husnr. C3115

Trænger I til en pause fra den travle hverdag, og holder I af den vestjyske natur? Så er dette charmerende sommerhus i Skodbjerge måske noget for jer. Her kan I holde en helt klassisk sommerhusferie med op til 4 personer midt i det vestjyske ferielandskab, kun 500 meter fra det brusende Vesterhav.

Moderne indretning med klassisk sommerhuscharme, brændeovn og alkove

Det lille sommerhus på Skodbovej 9 oser af charme både indvendigt og udvendigt. Sommerhuset har i 2019 gennemgået en renovering, og det ses tydeligt i indretningen, der på vellykket vis forener moderne, skandinavisk stil med klassisk sommerhusidyl.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor både køkken, spiseafdeling og stue er slået sammen, så samvær og hygge kan komme i fokus. Her er også en lille alkove, hvor man kan sætte sig til rette med en bog eller tage en lille middagslur. Prikken over i’et er selvfølgelig brændeovnen, der ikke kun fylder hele rummet med varme, men også sætter den helt perfekte feriestemning.

God terrasse med overdækning, smuk natur og kun 500 meter til stranden

Fra stuen kommer I ud på sommerhusets fine træterrasse. Her er der både en overdækket del, hvor I kan finde ly og læ i al slags vejr, og en åben del, så I kan nyde godt af solens stråler på de gode sommerdage. Der er både havemøbler, liggestole og grill, så I har alt, hvad I skal bruge for at nyde det gode vejr – og runde af med en hyggelig grillmiddag i den lune aftensol.

Beliggenheden i Skodbjerge er helt ideel, hvis I er glade for den vestjyske natur. I kommer til at bo midt i det flotte klitlandskab med kun 500 meter til Vesterhavet, som må siges at være et sandt mekka for naturelskerne. Der er også kort vej til naturstien, som løber hele vejen til Hvide Sande mod nord, hvis I er friske på en cykeltur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.988
Renoveret / Byggeår:2019 / 1988

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Træ laminat i stue, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...