Hyggeligt feriehus til 4 pers. med hund – perfekt til den lille familie

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1012
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra købmanden og midt imellem hav og fjord i Bjerregård, finder I dette hyggelige og i 2020 renoverede træferiehus på Dortheasej 7.
Feriehuset er perfekt til den lille familie og familiens firbenede ven. Vesterhavet og det vilde klitlandskab ligger kun ca. 10-15 minutters gang fra huset – det indbyder altid til lange spadsereture og dejlige oplevelser året rundt.

Ægte sommerhus stemning med brændeovn

Et rigtigt sommerhus med praktisk indretning – her fornemmer man hygge og nærvær. Opholdsrummet er hjertet i huset. Stuen med sofa og alkove lægger op til afslapning med en god bog foran den knitrende ild i brændeovnen.

Køkken- og spiseafdelingen er i åben forbindelse til stuen – og du er med i fællesskabet, selv når du står for madlavningen. Her hjælper bl.a. en opvaskemaskine dig med det praktiske.

De store vinduespartier mod vest tager den storslåede natur og lyset med helt ind i stuen, så du selv inde fra huset føler dig som en del af noget større.

Overalt er der flot træ-laminat gulve – og en energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Oplev solens døgnrytme fra terrasserne

Slap af i liggestolene på den sydvendte terrasse. Luk øjnene og mærk solens varme, havets duft og lyden fra børnenes leg med i sandkassen eller ved gyngerne. Total afslapning.

Nyd en veltilberedt grillmiddag på den vestvendte terrasse og se solen farve himlen orangerød over klitterne. Eller gå en aftentur til stranden og oplev solen forsvinde i havet. Balsam for krop og sjæl.

På naturgrunden har I jeres egen krolfbane, hvor I kan afholde spændende turneringer og finde familiens “krolf-mester”.

Bjerregård – oplevelserne ligger lige uden for døren

Her på Dortheasvej 7 har du alt indenfor kort afstand – købmand, legeplads – og ikke mindst det vilde Vesterhav.

Vil I længere væk kan I med fordel benytte cykelstierne, som smyger sig igennem uspoleret natur og sommerhusområderne, her lige bag klitterne og væk fra vejen. Tag cyklen til Hvide Sande – en tur på ca. 17 km. Her kan I f.eks. besøge en fiskeriauktion, se på spændende butikker – nyde havnemiljøet, mens I spiser en softice – og måske slutte dagen med en middag på en af byens gode restauranter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1012

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, süßes Häuschen im 80er Jahre Ambiente.Es ist bestimmt nicht auf dem neusten Stand,ich war trotzdem schon das zweite Mal dort. Ich habe mich sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren super zufrieden mit dem Haus, vor allem war es sehr sauber!
Es ist klein aber fein und mit Hund und Kleinkind völlig ausreichend. Die Lage ist prima. Man ist schnell am Strand und es gibt schöne Wanderwege.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines gut gelegenes und gemütliches Ferienhaus dem man jedoch anmerkt, dass es nicht mehr das jüngste ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...